#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Eğerki CL ye gidersek..Kesinlikle Burak ı almamız lazım..Selçukla çok iyi ikililer zaten.

Bugün burak'ın gollerini izlerken,aynı şeyi söyledim.Keşke gerçekleşse...

Selçuk'a gelince,yine asistlerine devam etti.Yine kalitesini gösterdi bugün.Hatta bana göre sezonun en iyi performansnıı gösterdi.:tiphat:

son iki mactir iyi oynuyor daha iyi olacak isallah

Su ana kadar 5 lig macinda 1 gol atip, 4 asist yapmis.

burak icin 8 milyon euro ise, versinler 8 milyon euro alsinlar buraki, eger sampiyonlar ligine kalirsak, burak, selcuk ve yapilacak üstdpzey forvet transferi, inanilmaz olur.

kazim yedege cekilir.

tam bir 4-3-3 oynariz

poldi-drogba-burak

burak,selçuk bu ülkenin yükselen 2 değeri.

1-2 seneye şampiyon olamazsa gelir giyer parçalıyı.

burak icin 8 milyon euro ise, versinler 8 milyon euro alsinlar buraki, eger sampiyonlar ligine kalirsak, burak, selcuk ve yapilacak üstdpzey forvet transferi, inanilmaz olur.

kazim yedege cekilir.

tam bir 4-3-3 oynariz

poldi-drogba-burak

bana kalırsa 8 de vermezlerde.

10 milyon euro ya alınır.çift haneyi görür burak.değer mi değer.

Yok artık cidden 5 mac 4-5 asist gibi rakamlarla gidiyorsa sezon sonunda +20 asist bile görebiliriz kendisinden.

ekürisini de almamız lazım trabzon'dan. :D

Etse Abdullah Avcı ederdi. Gitti geldi aynı tas aynı hamam. Cafercan, Murat Akca gibileri postalanmısken hala ne diye kadroda barındırılıyor anlamak güc.

felipe melonun uzaktan attığı golün pası 1

gökhan zanın attığı kafa golünün pası 2

bugun 2 gole asist 4

sanki bir tane daha vardı ,ya da yanlış hatırlıyorum.

Hala sorunu idrak edemediniz. Defansımız geriye fazla gömülüyor. Buna cok begendiginiz Ujfalusi de dahil. Böyle olunca defans ve orta sahanın mesafesini kapatmak icin Selcuk'un katetmesi gereken alanda fazlalasıyor. Song ve Egemen rakibi önde karsılayan oyunculardı. E beklerde yeterince calısmıyor. Selcuk'ta sonucta acık alan topcusu degil. Adapte olması zaman alıcak ama olucak, az biraz zaman.

Selçuk şu an takımımızda gerçekten yüreğiyle oynuyor. Baros-Elmander veya Sercan-Elmander'den oluşan ikili oynadığında verimi daha da artacaktır.

Selçuk 10.687 m koşarak takımın en çok koşanı olmuş. Ankaragücü toplamda 106.2 km biz ise 104.7 km koşmuşuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt