#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Dikkat edin bulduğumuz 3 pozisyon da Selçuk var.1.cisi Hamit'e attığı ara pas,2.cisi Arda'nın çıkardığı ama dışarı vurduğu top,3.sü uzun pas ile Hamit'i yine pozisyona soktuğu maç.Akabinde gol yedik.Hiddink ne içti acaba dün akşamda Selçuk'u kenara aldı?

Boşverin milli takımı beyler ne içtiyse içsinler hep biz mi düşüneceğiz milli takımı.Selçuk gibi oyuncularımıza bir şey olmasında gerisini biraz da başkaları düşünsün.

Burak Yılmaz ile uyumu ketçap ve mayonez gibi hakketten.Bizim basketteki Tutku-Andric´i hatırlatıyor.Keşke bassak parayıda sene sonu Burak´ı da alsak.Kazma diyordum o adama,müthiş geliştirdi kendini.

Dikkat edin bulduğumuz 3 pozisyon da Selçuk var.1.cisi Hamit'e attığı ara pas,2.cisi Arda'nın çıkardığı ama dışarı vurduğu top,3.sü uzun pas ile Hamit'i yine pozisyona soktuğu maç.Akabinde gol yedik.Hiddink ne içti acaba dün akşamda Selçuk'u kenara aldı?

4.sü Burak'a sirti dönük havadayken topukla indirdigi pas, olaganüstüydü, agzim acik kaldi.

[video=youtube;W8ZcYcvvB-o]https://www.youtube.com/watch?v=W8ZcYcvvB-o[/video]

1.25

2 hafta önce aynisini Xavi yapmisti Villa'ya gol olmustu yanlis hatirlamiyorsam.

Hayran olduğumuz noktalara bakın harbiden Türk futbolu lesh.
bi futbolcunun sadece sahadaki mücadelesine,iyi futboluna övgüde bulunulmaz.spektaküler hareketler yapıyosada övülür. heleki bahsettiğimiz isim selçuk inan. başka biri değil. tabiki bahsedilir ,övgüyle söz edilir.

Klasik olacak ama bunun haklı bir tanı olduğunu düşünmeye başladım. Selçuk İnan yerine Marek Heinz bile olsa bu adamın adı tapardı eleştirenler..

Ulan ne türk düşmasınız ya biraz elinizdekilerin kıymetini bilin.Sonra yok yerlilerimiz iyi değil.Tabi iyi olmaz hak ediyoruz arkadaş.

Bana göre Hamit'ten daha iyi orta saha oyuncusu.İlk yarıda Almanlar ikinci yarıda ki kadar baskı kuramamıştı.Bununda tek sebebi Selçuk'tu.Adamda bir kere Türk futbolcularında olmayan 2 özellik var.

Bana göre Hamit'ten daha iyi orta saha oyuncusu.İlk yarıda Almanlar ikinci yarıda ki kadar baskı kuramamıştı.Bununda tek sebebi Selçuk'tu.Adamda bir kere Türk futbolcularında olmayan 2 özellik var.

Hamit sakatlıktan yeni çıktı.1 maçla kenara atmayın adamı hemen.Yıllardır en çok katkı veren oyuncumuz.Klup kariyeri zaten müthiş.Komple bir adam.Selçuk daha soğukkanlı ve zeki ama.Xavi ile Gerrard´ı kıyaslamak gibi birşey ikisini kıyaslamak,tarzları çok farklı.Ama takımım olsa Hamit´i alırdım ben.

Hamit-Selçuk-Melo.Neden olmasın?

Selçuk hastayım oğlum sana transfer dönemi boyunca selçuk selçuk selçuk diye boşuna gece gündüz yazmadım Allah seni sakatlıktan belalardan vede kem oğlu kem gözlerden korusun iyiki bizimlesin koçum..:tiphat:

yaptığı asistte top yere çarptığı an öyle bir döndü ki savunma oyuncusu bile kontripeyerde kaldı direk top burakın önüne düştü. helal olsun aslana . Allah sakatlıklardan korusun

Adam iki maçtır maçın sonucuna direkt katkı da bulunuyor. Ama gel gör ki; ilk maçta ikinci yarı oynatılmıyor, bu maçta da ilk yarı... Resmen futbola ihanet ediliyor.

Adam iki maçtır maçın sonucuna direkt katkı da bulunuyor. Ama gel gör ki; ilk maçta ikinci yarı oynatılmıyor, bu maçta da ilk yarı... Resmen futbola ihanet ediliyor.

Selçuk Şahin olsa bence kadroya bile almazlardı çok bilmişler.:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt