#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

kendisinden öldürücü paslar bekliyoruz ama doğru dürüst boşa kaçanda yok..

Bu mac iyi degildi.Haftaya yuhlasinlar,bizimkiler iyi bilir bu isleri.Ne de olsa ondar taraftar,destekleme gelirse "cok pahali ben gelmem",yuhalamaya gelirse "ben taraftarim severimde döverimde".

------------

Az biraz dinlense iyi olur.Trabzonda sonuna kadar,bütün maclari oynadi,ardindan milli takima gitti (Belcika mac felan),2 hafta tatil yapip kampa katildi,bütün hazirlik maclarinda oynadi,bütün lig maclarinda oynadi ve cezasi kaldirildigi icin milli maclardada oynadi.

Yani 1 senede bi 2 haftalik tatili vardi.hem mevki olarak da zor bi yerde oyniyor.ama en kötü maci bile türkiyenin en iyi performansi.

Tempoyu arttırması lazım Selçuk 'un. Çabuk paslaşacak çabuk oynayacak. Selçuk faul kazandırayım duran top atayım düşüncesiyle oynadı sankki.

melo önde,selçuk arkada oynaması lazım

selçukun en iyi özelliği geriden oyun kurmadır.xabi alonso gibi...

yüz kere yazdik. bu isten anlayan bütün arkadaslarda yazdi. Selcuk oyunu önünde isteyen bir oyuncu. sürekli onu orta sahanin göbegine atip, ikili mücadelelerin icinde bogulmasini, ezilmesini saglamak nasil bir mantik anlamiyorum. ya insan en azindan bir futbol izler. bak su takim ayni futbolcu tiplerine sahip, nasil oynuyorlar bir bakayim der. Almanya nasil oynuyor? Schweinsteiger arkadan oyun kuruyor, Khedira önde basiyor, dagitiyor. Real nasil oynuyor? Xabi arkada oyun kuruyor, Khedia önde basiyor. Selcuk=Schweinsteiger. Melo=Khedira. bunu görmek bukadar zormu yahu??? Insan bazen düsünmeden edemiyor. Hiddink, Terim gibi adamlar hakkaten bu ise yillarini vererek belli bir yere gelmisler. ama bu ince nüanslari görmek iste tamamen bir zeka isi. O yüzden herkez bir Mourinho, bir Löw olamiyor.

yüz kere yazdik. bu isten anlayan bütün arkadaslarda yazdi. Selcuk oyunu önünde isteyen bir oyuncu. sürekli onu orta sahanin göbegine atip, ikili mücadelelerin icinde bogulmasini, ezilmesini saglamak nasil bir mantik anlamiyorum. ya insan en azindan bir futbol izler. bak su takim ayni futbolcu tiplerine sahip, nasil oynuyorlar bir bakayim der. Almanya nasil oynuyor? Schweinsteiger arkadan oyun kuruyor, Khedira önde basiyor, dagitiyor. Real nasil oynuyor? Xabi arkada oyun kuruyor, Khedia önde basiyor. Selcuk=Schweinsteiger. Melo=Khedira. bunu görmek bukadar zormu yahu??? Insan bazen düsünmeden edemiyor. Hiddink, Terim gibi adamlar hakkaten bu ise yillarini vererek belli bir yere gelmisler. ama bu ince nüanslari görmek iste tamamen bir zeka isi. O yüzden herkez bir Mourinho, bir Löw olamiyor.

Aynen öyle Trabzonda da geride oynuyordu zaten.Düşünmeye bile gerek yok.

Sorumluluk almasi lazim

Futbolculugu tartisilmaz...

Senden cok sey bekliyor bu taraftar Selcuk.

Trabzondaki formunda çok uzak.Daha çok topla buluşması gerekiyor.

Selçuk-Colman oynuyorlardı. Selçuk arkadaydı. Yukarda yazılanlar mantıklı gibi.

selçuk oyunu arkadan daha iyi kuruyor.defansın önünde olsa Selcuk u kimse durduramaz

selcuk zaten cok gösterişli bir futbolcu degildiki. selcukla melonun önüne iş bitiren adam almamız lazımdı. selcugun önünde jaja vardı. selcuk daha rahat oynuyordu önünde efektif bir adam olunca. ama dün bencede kötüydü.

----------Selcuk------------------

---------------------Colman----

------------Jaja-------------------

bu sekilde oynuyorlardi.

Defansımız oyunu geride kabul ediyor, buna en aykırı oyuncusmuz Sabri'de dahil oldu son zamanlarda. Defans cizgisini daha öne cıkarmalıyız. Zira rakip kendi sahasına kapandıgı anlarda Selcuk basit bir geri pas icin ektra mesafe katedip geriye gelmek zorunda kalıyor.

Yerinde oynamadığından bu performans normal.

Arada kaynamasın.Selçukta Trabzondaki performansından çok uzakta.Ortasahada çok top ezdi bu gün

Kırmızı kart görene kadar 2 tane gol yeseke bile maçı alacak gibiydik ve Selçuk çok diriydi.

geldiginden beri her mac cok iyi bence. selcuk olmazsa takim ne olur bir dusunun BIR DUSUNUN DIYORUM SIZE

Gayet iyiydi.

Adam ne yapsın artık,önünde daha yaratıcı biri olursa daha iyi oynayacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt