#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

geldiginden beri her mac cok iyi bence. selcuk olmazsa takim ne olur bir dusunun BIR DUSUNUN DIYORUM SIZE

daha onemlisi her mac daha iyi oluyor

yakinda maestro mod alir

ama onunde kosu yapan adam yok ne yazikki

sadece iyi oynayabiliyor

fantastik isler yapamiyor

Bir orta saha oyuncusundan başka ne bekleyebiliriz ki? Geldiğinden beri gayet iyi oynuyor bence.

Aslında bazı arkadaşlar Selçuk'dan forvet arkası gibi oynamasını bekliyor olabilirler ama unutmayalım bu adam orta saha bknz: Bastian, Nuri, Xabi Alonso, Anderson, Pirlo gibi adam yani. :D

daha onemlisi her mac daha iyi oluyor

yakinda maestro mod alir

ama onunde kosu yapan adam yok ne yazikki

sadece iyi oynayabiliyor

fantastik isler yapamiyor

Takimda kosu yapabilecek 1 oyuncu var ama onun ismini yazarsam olacaklari dusunemiyorum:D

[video=youtube;3oAoHLNXujo]https://www.youtube.com/watch?v=3oAoHLNXujo[/video]

:D

]
sniperelite96305.jpg

niye arapası atmıyor ki yaaauuuu :( diyen tipler gördüm . bunu yapabilmesi için koşu yapması gereken oyuncular var ve malesef bizim takımda bu tür koşu yapan kazım dışında hiç kimse yok. kaç kere tv başında koşu yapsana işte kaçsana oraya be diye bağırdığımı hatırlarım. elmander sürekli sırtı dönük top almaya çalışıyor riera zaten sahada yok eboue aydın vs türevleri ise taç çizgisinin üstünde top almaya çalışan tipler. hal böyle olunca arapası imkansız hale geliyor. ama kanatlarımızda podolski keita tarzı biri olsaydı forvete elmanderin yanına sağlam bir baroş olsaydı rahat rahat xavi performansı gösterebilirdi.

bu arada rakiplerin ona karşı aldıkları özel önlemleride göz ardı etmemek gerek. her maçta topu aldığında başında 2 adam oluyor genelde

Selcuk yanlis kullaniliyor ve buna cok ozuluyorum. Kreatif orta saha oyuncu eksikligini Selcuk'a yazanlar oluyor. Selcuk icin en iyi kavram "Baglanti" oyuncusu. Defans ve ofans'in arasindaki baglantiyi kuracak olan oyuncu Selcuk olmasi gerek. Bu rolu Trabzon'da ustleniyordu. Colman ve Jaja ikilisinin arkasindan oyunu kuruyordu. Selcugun Trabzon zamaninda verdigi assistlere bakarsaniz bir cogu orta saha cizgisine yakin yerden. Selcuk gibi uzun top uzmani oyunu daha arkadan kurmasi gerek.

Melo'yu defansif orta saha degil, B2B olarak kullansa Fatih Terim, ve Selcuk'u Fm tabiriyle CDM'e cekse bence Selcuk cok daha rahatlar. Artik devre arasina kadar kreatif orta saha oyuncu eksikligini Engin'le kapatmak gerek.

Selcuk yanlis kullaniliyor ve buna cok ozuluyorum. Kreatif orta saha oyuncu eksikligini Selcuk'a yazanlar oluyor. Selcuk icin en iyi kavram "Baglanti" oyuncusu. Defans ve ofans'in arasindaki baglantiyi kuracak olan oyuncu Selcuk olmasi gerek. Bu rolu Trabzon'da ustleniyordu. Colman ve Jaja ikilisinin arkasindan oyunu kuruyordu. Selcugun Trabzon zamaninda verdigi assistlere bakarsaniz bir cogu orta saha cizgisine yakin yerden. Selcuk gibi uzun top uzmani oyunu daha arkadan kurmasi gerek.

Melo'yu defansif orta saha degil, B2B olarak kullansa Fatih Terim, ve Selcuk'u Fm tabiriyle CDM'e cekse bence Selcuk cok daha rahatlar. Artik devre arasina kadar kreatif orta saha oyuncu eksikligini Engin'le kapatmak gerek.

Budur abi.

O değilde futbola yıllarını vermiş bir adam bunu nasıl düşünemez ?

Guzel yorum ve dogru yorum.

Ben Selcuk'un geride oynamasi gerektigini soyledigimde benimle tartisanlar olmustu.

Hatta burda bazi Trabzon maclarinin özetini gösterdim,orda geride oynadigini söyledim ama inanmadilar:D

Bunu gormek cok zor olmamasi gerek beyler.

Selcuk'un onu kapali iken, kaleden 20-25 metre uzakliktan yaptigi, kafanizdan 5 tane assist sayabilirmisiniz ? Bu "10"'un isi, Selcugun degil. Trabzon maclarini unutun, en son oynanan Turkiye maclarina bakmaniz bile yeterli. Turkiye - Azerbeycan, Selcuk'un assisti kendi yari sahamizdan yapildi. Turkiye - Kazakistan. Burak'a yaptigi assist yaklasik 35-40 metreden. Kafamda Turkiye - Avusturya maclari var. Burak'i kacirdigi ilk pozisyon yaklasik 42 metreden gonderilen bir uzun top. Ayni macta sol ayagi ile Burak'i kacirdigi pozisyon'da verdigi top yine 35-40 metre mesafeden.

Selcuk'un oyunu arkadan kurmayi sevdigini gormek cok zor olmamasi gerek. Su an burda Selcuk'tan Trabzon'da Jaja'nin yaptigini bekleyenler var. Ama Cheyrou ile Gonzalez ayni degiller, Bruno ile Borja Valero ayni degiller. Selcuk bu tipte, oyunu orta sahadan kuran bir oyuncu. Bu cok net ortada.

kötü oynuyor diyenler ne maci izliyor anlamiyorum. mükemmel oynuyor bence 2 gol 4 asist daha ne yapsin adam :)

yanlis

selcuk melo kadar efektif degil savunmada. melo tek basina rakibi olduruyor. o yuzden melonun geride olmasi daha dogru. selcuk geride olsa rakip daha rahat gelir.

yanlis

selcuk melo kadar efektif degil savunmada. melo tek basina rakibi olduruyor. o yuzden melonun geride olmasi daha dogru. selcuk geride olsa rakip daha rahat gelir.

dogru ama

ben genede melonun rakip gelmeden karsilamasini tercih ederim

selcuk geride melo onde olmali bence

melo stoperlerin arasina da girebiliyor, ceza sahasinda top kesiyor. selcuk bunlari yapar mi HAYIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt