#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

selcukdan melo gibi bi oyun sekli bekliyorsaniz cok beklersiniz.

ilk maclarda selcuk daha önde oyniyordu,ve melo defansa gömüliyordu.ama son maclarda selcuk takimi arkadan toparliyor,düzenliyor,yönetiyor.selcugun ayagindan cikan "yan paslar" türkiyede bütün diger önliberolarin ara pasidir.

melo da önde basiyor artik,rakib defansin dengesini boziyor,sutlar cekiyor felan

İyi oynadığı fark edilmeyerek turnusol kağıdı görevi üstleniyor bence. Futboldan anlayanlar ve anlamayanlar olarak. Neyse arkadaşların derbi heyecanına verelim; o heyecandan gerçekten kim ne yaptı, ne yapıyor takip etmek zor olur.

Görünmeden gerekeni yapıyor. Onun yerine vasat biri oynarsa direk anlaşılır fark. Devamlı Selçuk oynadığı sürece sanki çok bir şey yapmıyormuş görüntüsü olacak :)

Assist'ini yapti yine, denizalti gibi adam sessiz ama derin etki yapiyor her maca.

adam görevini cok iyi yaptı begenmeyenlermi var. biraz şutlarına dikkat etmeli orada bir sorunu var. ama her orta sahaya lazım bir adam.

ben schneider iezen aglatan selcukla karsilastiriyorum ve bu halin begenmiyorum

Schneider olsaydı ezerdi Serdar reis onun yerine Emre 'yi, Baroni 'yi ezdi

adam meoli ile en defansif ortasahamiz, ona göre konusun.

muthis yönlendiriyor oyunu melo ile.

defansa ve ofansa olan katkisi inanilmaz.

sbazi arkadaslar adam gol atmiyor diye begenmez simdi ama neyse.

selcuk inan, 10 numara, 1o

Selcuk orta sahanın en gerisinde oynadıgından beri takımın gizli kahramanı konumunda. Topu öyle yerlere tasıyor ki, rakibin oyun düzeni allak bullak oluyor.

cok dha iyi futbolcu bu adam cok daha iyi

boyle degil

selçuğu daha önde görmek istiyosun anladığım kadarıyla.

melo-engin

selçuk inan olmaz.

ama

uğur ayhan -melo---

selçuk inan

olur.uğur ayhan a 2 kaptanı !çok iyi bi ortasaha.

selçuğu daha önde görmek istiyosun anladığım kadarıyla.

melo-engin

selçuk inan olmaz.

ama

uğur ayhan -melo---

selçuk inan

olur.uğur ayhan a 2 kaptanı !çok iyi bi ortasaha.

Ben Konoplyanka'yı takımın sol kanadında hayal ediyorum, bu arkadasta elinde olsa A2'yi A1 yapıcak :asd:

Ahmet,Cetin,Ugur,Berkin ve belki Mertan. Bunlardan daha potansiyelli oyuncu alt yapıda yok. Bunların hepsinin tutacagıda muamma.

Ben Konoplyanka'yı takımın sol kanadında hayal ediyorum, bu arkadasta elinde olsa A2'yi A1 yapıcak :asd:

Ahmet,Cetin,Ugur,Berkin ve belki Mertan. Bunlardan daha potansiyelli oyuncu alt yapıda yok. Bunların hepsinin tutacagıda muamma.

şu anda uğur ayhan -berkin-okan derici-mertan ön planda. erdi güncanda olacak gibi bakalım :o

fenerbahçe bizden fazla orta saha ile ve bizim adamlara baskı yaparak oynamak istedi ama iki orta saha ile oyunu tutup direnci artırıp, pas yaptıysak birinci sebeblerinden biri de selçuk reistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt