#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Hepsi doğruda sen de Türk olamazsın bence. Bu kadar küçültmeyelim kendimizi.

Almanciyiz zaaten.:D

Aslina haklisin ama son 3 nokta cogu türk oyuncularda yok.

Zeka,profesyonellik ve dürüstlük.

Cogu kisi Baris,Sarp gibi gerizekalilar.

Profesyonellik sorunu zaaten bütün türk oyuncularda var Hakan Sükür gibi oyuncular cok nadir.

Ve dürüstlügü bu sene gördük.Resmen bütün yerli oyuncular sikeye bulasmislar.

Kotu oynadi ama gol atacagini tahmin etmistim frikikten. Guzel goldu, kurtardi bizi ...

Kötü falan oynamadı. Siz Selçuk'tan 10 kişi çalımlayıp gol atmasını bekliyorsunuz herhalde? :) Adamı bu maçta (özellikle ikinci yarıda) dikkatle takip ettim; minimum %95 hatasız topla oynama oranı ile oynadı. Hatta maçın sonlarında doğru Elmander'e pası atabilseydi %100 bile olabilirdi.

Seviyorum bu adamı

Futbolu biliyor

Uzun yıllar kalacak,efsane olacak:ka21:

Defansif diyebilecegimiz bir pozisyonda(kısmen) oynayıp takımın en cok gol atan 2. oyuncusu olmak bence buyuk basarı.Ki attıgı 5 golün 2'si frikikten.

Alkıslarım Selcuk Reyis'e.:005:

6 dane de asist yapmıs

Boru mu:ka21:

Manisaspor maçında attığı muhtesem frikik golü ile 3 puanı kazandıran Selçuk İnan ile ilgili parantez açalım.

Selçuk İnan, Galatasaray'ın bütün maçlarında forma giyen futbolcu olurken bu maçlarda 5 gol attı ve 6 golün pasını verdi.

Selçuk İnan için yerli Xavi diyenler var bence saçma. Xavi esasında İspanyol Selçuk İnan

[video=youtube;nXHhqmNdT_Q]https://www.youtube.com/watch?v=nXHhqmNdT_Q[/video]

:tiphat:

İlk baştan beri dediğim gibi. Son 13-14 yılda(Hasan Şaş'tan sonra) yaptığımız en iyi yerli transfer. Çok inanıyorum sana Selçuk İnan

geçenlerde bu adamın galatasarayda sevinçlerini tartışıyordunuz bugun golden sonra bknz :D

oradan frikik kazandığımızda "selçuğun yeri !" diye bağırdım

bunu bana uzun zaman üstüne tekrar yaşattığın için teşekkürler selçuk

daha önce en son "haginin yeri !" diye bağırıyodum frikiklerde

Çocuk frikik ustası, Sergen'den başka yerli futbolcu tanımadım ben uzun süredir. Oyun içinde de çok zeki işler yapıyor, AFERIN INAN, AFERIN. :ka21:

kaçgol kaç asist oldu? böle bi çalışma olsa ya ilk yarı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt