#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

mondragonun rapaiç ten sonra yediği ikinci frikik golüydü yanlış hatırlamıyorsam. mondi toplam 3 tane frikikten gol yemiş süper ligde. biride selçuktan manisa maçında ali samiyende :)

Rapaiçten kornerden dışarı çıkarılan biir gol yedi onun dışında Selçuk la tanışana kadar gol yemedi hiç.Selçuk tan ise yanlış hatırlamyorsam 2 freekick golü yedi.Ama net bldiğim şey Selçuk tan başka atan olmadı özellikle Rapaiç.

edit.maçı buldum Manisa da 2-2 biten maçta Hakan Balta nında gol attığı maçta yemiş ilk golünü.Ama Selçuk 1 gol daha attı freekickten onu bulamıyorum belkide yoktur :D

bir aralar arda gitti diye selcugun morali cökmez umarim falan filan diyorduk, adam tam tersine costu.

2007-2008 sezonu 21. Hafta

Galatasaray 6 : 3 V.Manisaspor

uzaktan 2 müthiş gol atıyor selçuk bize.

Rapaiçten kornerden dışarı çıkarılan biir gol yedi onun dışında Selçuk la tanışana kadar gol yemedi hiç.Selçuk tan ise yanlış hatırlamyorsam 2 freekick golü yedi.Ama net bldiğim şey Selçuk tan başka atan olmadı özellikle Rapaiç.

edit.maçı buldum Manisa da 2-2 biten maçta Hakan Balta nında gol attığı maçta yemiş ilk golünü.Ama Selçuk 1 gol daha attı freekickten onu bulamıyorum belkide yoktur :D

tamam ben mondragonun rapaiçin frikiğini 90 dan çıkardığı topu gol diye hatırlıyormuşum. hatta hatırlarsın maraton programı başlarken ligden pozisyonlar gösteriyorlardı o kurtardığı topu uzun zaman program açılışında gösteriyordu maraton.

selçuktan kesin bi tane frikikten yedik o konu doğrudur ikinci frikik tartışmaya açık :)

tamam ben mondragonun rapaiçin frikiğini 90 dan çıkardığı topu gol diye hatırlıyormuşum. hatta hatırlarsın maraton programı başlarken ligden pozisyonlar gösteriyorlardı o kurtardığı topu uzun zaman program açılışında gösteriyordu maraton.

selçuktan kesin bi tane frikikten yedik o konu doğrudur ikinci frikik tartışmaya açık :)

Yok ya adama iftira atıyormuşum 2.gol bir efsane her yerde dediğimiz gibi Selçuk tan yediği var onun dışında yok.Rapaiç'in freekicki şimdi gördüm fena bişeymiş be.Şutta on numara kurtarışta.

ahahaa gerizekalı 30 metreden gol yiyip defansa bagırmıştı

Top bunu geçiyor üst direğe çarpıyor yere çarpıyor tam çizgiyi geçecek bu son bir direnişle topa atılıyor öküzün çamura s*ctığı gibi topu içeriye tokatlıyor :asd:

Yok ya adama iftira atıyormuşum 2.gol bir efsane her yerde dediğimiz gibi Selçuk tan yediği var onun dışında yok.Rapaiç'in freekicki şimdi gördüm fena bişeymiş be.Şutta on numara kurtarışta.

pierreden hazırlık maçında yediği garip bi gol vardı. sonra fatih terim döneminde orta sahadan uefa maçında villarael den yediği gol var. selçuğun frikiği var. başka aklımda kalan yediği kötü gol yok. aslında selçuğun frikiğide sayılmazda ilk olduğu için yazdım.

şimdi düşünüyorumda mondi ne kadar temiz bi kariyer bırakıp gitmiş. Selçuk sayesinde bir kez daha hatırladık efsaneyi. neyse hadi eyvallah.

Ben kaleci Orkun'u hatirliyorum herhalde. Hava sicakken altina bogazli birsey giyen garip garip davranislari olan bir kaleciydi (: Ilgincti o kaleci biraz tam hatirlamiyorum cunku tum maclari falan izlemiyordum.

her şeyi geçtim artık, defansif katkıymış ,oyunu iki yönlü oynamasıymış vs vs 4 yıldır ligde frikikten gol izleyemeyen şu bünyeye 2 hafta arayla 2 gol izlettin ya.helalin var.

3c587selcukinan.jpg

:bid:

pierreden hazırlık maçında yediği garip bi gol vardı. sonra fatih terim döneminde orta sahadan uefa maçında villarael den yediği gol var. selçuğun frikiği var. başka aklımda kalan yediği kötü gol yok. aslında selçuğun frikiğide sayılmazda ilk olduğu için yazdım.

şimdi düşünüyorumda mondi ne kadar temiz bi kariyer bırakıp gitmiş. Selçuk sayesinde bir kez daha hatırladık efsaneyi. neyse hadi eyvallah.

Bunlara ek olarak birde şeyi hatırlıyorum renkdaş yer etmiş demek kafamda.Olimpiyat ta Psv maçında 1-0 öndeydik çaprazdan elin altından kaçırmıştı çok kötü bir goldü sonra Kone 1-2 yapmıştı.

bende etmem...

arda artı 100 milyon euro + diego + falcao + vicente calderon stadının 5 yıllık hasılatı olursa düşünürüz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt