#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

bu adam gol attikca, asist yaptikca sadece ts degil, fb ve bjk de kafayi yiyor, keske kaptirmasaydik diye

o nası bir gecis,o ne teknik bir vurus

:005:

attigi gol gercekten bu sene attigimiz en güzel gollerden.

birde dikkatimi cekti, bu sezon inanilmaz güzel goller atiyoruz.

yillardir kaleyi uzaktan görme kapasitesine sahip olmayan topcularla ne eziyet cekmisiz yahu.

simdi melo, selcuk, emre, elmander ...............

attigi gol gercekten bu sene attigimiz en güzel gollerden.

birde dikkatimi cekti, bu sezon inanilmaz güzel goller atiyoruz.

yillardir kaleyi uzaktan görme kapasitesine sahip olmayan topcularla ne eziyet cekmisiz yahu.

simdi melo, selcuk, emre, elmander ...............

Aynen benimde dikkatimi çekti uzaktan çok güzel gollerimiz var.. Ceza sahası içinde topa vurmaya korkan takımdan bu duruma gelmek heralde Fatih hoca farkı :)

Jeneriklik gollere devam ediyor :)

Bu adamı bir de bonservis vermeden aldık :D

Selçuk İnan:"Bu golüm Ersun Yanal'a girs... ıhım ıhmmm armağan ediyorum." :D:D:D

İlk yarı performansı(gol istatistikler)

Hemen hemen Arda

Ama onun konuştuğunun 10 da birini konuşmuyor

Arda yı ne olursa olsun severdim genede severim ama benim için oldukça fark yaratır bu durum

Adam adam...Türkiye liginin en iyisi şuan.Pas atan o ayaklarını getir öpem aga...

''Gereksiz transfer, birşey yapamıyor'' diyenler vardı 2-3 hafta önceye kadar. Neredeler? :D

Selçuk İnan için bir şey yapamıyor diyenler ne yapmasını bekliyorlar anlamadım ?

Mustafa Sarp gibi,Barış Özbek gibi pas hatası mı yapsın adam ? O zaman dikkat çeken bir oyun ortaya koyacaktır dimi.Adam pas hatası yapmıyor,takımı yönlendiriyor, oyunu çeviriyor, ligde 6 gol atıp 5 asist yapmış, daha ne yapacak.

Alex'i sahada ... hali yok ya.

Emrecim senin de Eboue için dediklerin aklıma geldi. :asd:

Eboue genel anlamda kötü demedim ki hiç bir zaman. Gereksiz bir transferdi dedim. Eboue yerine çok iyi bir sağ açık alsaydık arkasında Sabri olsaydı şuan takım yine aynı yerde olurdu. Yönetim tam tersini yaptı çok iyi sağ bek aldı, çok vasat sağ açıkla devam ediyoruz.

Burda olduğum gibi söylediklerimin hala arkasındayım.

Geriden iyi oyun kursun yeter.Arada sıradada asist yapsın tamam.

Selçuğun görevi budur, şimdi 4-5 hafta skora katkı vermesin yine çıkıp eleştirec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt