#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Seneye Şl'de fiyatını 20'ye çeker en az..

Yav banamı öyle geldi bilmiyorum ama Reis dünkü maçta bana biraz yanakları tombul geldi:lol:

[video=youtube;4H9-rFOD0xI]https://www.youtube.com/watch?v=4H9-rFOD0xI[/video]

Ben Arda´yi Manisadayken takip ederken,Selcuk benim gözüme batmisdi (tek benim gözüme degil,o sene zaaten türkiyede kendini gösterdi).

Ondan beri Selcugu takip etmisimdir,ama Selcuk hernekadar iyi frikikler kullandiysa,hicbiri direk kaleye gitmedi.Duran topdan daha cok assist vermeye calisdi.Zaaten geldiginde Trabzonsporlu arkadaslarim bana "frikikleri iyide,direk kaleye atamiyor" demislerdi.

Ama adam calisa calisa resmen Juninho 2. oldu.Ne zaman topun basina gecse ya gol oluyor,yada top direkten döniyor.

Burda biri "en iyi 3 türk oyunculardan biri" yazmis.

O üclüdede Hamiti yazmis.Hadi Nuri´nin yetenegi tartisilmaz,ama ben her zaman Nurinin o yavas futbolunu elestirdim ve Real Madrid´de o yüzden fazla is yapamiyor.Adamin temposu 0.Hamit´de zaaten Nuri´icin alindigi.Uyum sorunu yazamasin diye.

En iyi 3 türk oyunculari su an Gökhan Töre,Selcuk Inan ve Arda.

Bence 5'i asist Melo'nun Samsun'a attığı gol ve son maçta Emre'ye attırdığı gol asist değil onlar da sadece gole yardımıc aktör denilebilir.

Bence 5'i asist Melo'nun Samsun'a attığı gol ve son maçta Emre'ye attırdığı gol asist değil onlar da sadece gole yardımıc aktör denilebilir.

Fener´de top Alex´in kafasina carparak forvetin önünde kalsa assist sayiliyor.

O paslari vermesen ne Melo ordan sut ceker ne de Emre kornerden sonra o golü atar.

6 gol 8 assist 18 mac.

Japon Yapıştırıcısı :)

Bu adam gitdikce japonlara benzedi.Sevimli japan.

Kariyerinin sonuna kadar bizde kalsın bu adam. Ligin açık ara en iyi Türk oyuncusu.

Bana göre 6 gol 8 asisti var ama sayının bazı kaynaklarda az gözükmesinin nedeni tamamen ligtv.

Arda'nın geçen yıl Eşkişehir'e attığı golü Volkan k.k. diye bizzat ligtv spikeri zorla tekrarlayarak yazdırmıştı.

Aynı golü bu sene Pektemek attı direk tartışmadan golü Mustafa'ya yazdılar.

her maç gol bekliyek mi ?:oemre selçukla melonun önünde bi oynasa neler olur neler .

yarin yine büyük görev düsüyor aslana ama bu sefer melo asist yada gol yapar gibi

34 Haftanın tamamında forma giyecek gibi duruyor nazar değmesin..

18 maç 6 gol 8 asist

o zaman 34 maç 11 gol 15 asist tribble double double

:omg:

5y4tw2.gif

İniesta + Xavi = SELÇUK İNAN.

2 sene sonra tablo böyle olacak :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt