#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Keşke 3-5 yaş daha genç olsaydı. 26-27 yaşlarında biliyorum ama bu süre onun futboluna doyabileceğimiz bir süre değil gibi.

Keşke 3-5 yaş daha genç olsaydı. 26-27 yaşlarında biliyorum ama bu süre onun futboluna doyabileceğimiz bir süre değil gibi.

Tam tersi, şu an böyle oldu. :ka21: 23 yaşında boyle orta saha nerde var abi, dunyada yok. Cok genc bile sayılır Selcuk. Yıllarca midfield god olmaya aday.

sözleşmesine madde koyulsun en az 20 milyon euro veren alır diye :)

Mesut-Selçuk karşılaştırması yapsak?

Koy İspanya milli takımının orta sahasına sırıtmaz valla takır takır oynar.

Mesut-Selçuk karşılaştırması yapsak?

yok reis o kadar da değil hem farklı mevkinin adamları hem de Mesut gerçekten first class topçu dünyanın en iyi 10 numaralarından gösteriliyor ( bu sene biraz formsuz eskiye nazaran ama olsun ) ama Nuri Şahin ile eşit sayılır Selçuk bence

Tam tersi, şu an böyle oldu. :ka21: 23 yaşında boyle orta saha nerde var abi, dunyada yok. Cok genc bile sayılır Selcuk. Yıllarca midfield god olmaya aday.

Manisa zamanından beri aynıydı reis bence, ben takip ediyordum. Gelişen tek şeyi oyun zekası o zamandan bu zamana... Bu gelişimini bizim elimizden yapsaydı keşke...

Futbolu on numara ekleyecek sözüm yok, ama beni daha da sevindiren şey adamlığı :) Saha içindeki duruşu, sadece işini yapması takdire şayan.

yok reis o kadar da değil hem farklı mevkinin adamları hem de Mesut gerçekten first class topçu dünyanın en iyi 10 numaralarından gösteriliyor ( bu sene biraz formsuz eskiye nazaran ama olsun ) ama Nuri Şahin ile eşit sayılır Selçuk bence

Nuri'den 50 kere iyi abi Selcuk. Mesut daha atak bir futbolcu sadece, hızlı falan. Oyun zekası gizli kahramanlık olarak Selcuk'la bir olamaz Mesut. Selcuk tek basına buyuk yuk cekebiliyor sırıtmadan. Mesut oyle degil.

Mükemmel bir gol attı yine, takımın beyni konumunda sorumluluktan asla kaçmıyor. Zamanında saha içi kombinesi olan adamları izledikten sonra garip geliyor böyle bir oyuncunun gelmesi cidden, yıllar sonra sonunda kaliteli bir orta saha hattına sahibiz.

Oyunu , zekası , duruşu ve en önemlisi EFENDİLİĞİ ile tam bir Galatasaray futbolcusu.

Bakin benim gözümdede Selcuk su an en iyi türk futbolcusu.

Ama Mesut daha iyi.Mevkileri farkli olsada.

Mesut bence (türk milli takiminda oynamasada) türk futbol tarihin en yetenekli ve en iyi türk (asilli) futbolcusudur.

Hani bazen Sergen disiplini olsa söyle böyle oynardi diyenler varya.Sergenin disiplini hali Mesutun ancak yedegi olur (bknz. Kaka).

Attığı gol den daha önemlisi maç 2-2 iken yediğimiz kontra da çok kritik yerde top çıkarmasıydı.İşte o hareket maçı getirdi bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt