#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bakin benim gözümdede Selcuk su an en iyi türk futbolcusu.

Ama Mesut daha iyi.Mevkileri farkli olsada.

Mesut bence (türk milli takiminda oynamasada) türk futbol tarihin en yetenekli ve en iyi türk (asilli) futbolcusudur.

Hani bazen Sergen disiplini olsa söyle böyle oynardi diyenler varya.Sergenin disiplini hali Mesutun ancak yedegi olur (bknz. Kaka).

Öyle bir Dünya yok, abartmamak lazım. Ayrıca Kaka sakatlıktan sonra eskisi gibi olamadı, eski Kaka Mesutla top diye oynardı.

Bakin benim gözümdede Selcuk su an en iyi türk futbolcusu.

Ama Mesut daha iyi.Mevkileri farkli olsada.

Mesut bence (türk milli takiminda oynamasada) türk futbol tarihin en yetenekli ve en iyi türk (asilli) futbolcusudur.

Hani bazen Sergen disiplini olsa söyle böyle oynardi diyenler varya.Sergenin disiplini hali Mesutun ancak yedegi olur (bknz. Kaka).

Bence abarttın , disiplinli bir Sergen'i Mesut ile aynı cümlede yazmazdın bile.

Öyle bir Dünya yok, abartmamak lazım. Ayrıca Kaka sakatlıktan sonra eskisi gibi olamadı, eski Kaka Mesutla top diye oynardı.

Vallah benim düsüncem böyle.Mesut benim en begendigim oyunculardan biridir (en begendigimde diyebilirm).

Mesut´da güc´den haric HERSEY var.

Normal Kaka Mesutu top diye oynar...

Hele disiplinli sergen beyzbol bile oynar...

Mesut iyi ama Kaka'nın sakatlanmadan önceki haline yaklaşamaz...

Sergen disiplinli olsa dunyanın gelmis gecmis en iyi 10 numaralarından biridir.

Bu adamın izledikçe geçtiğimiz 3 yıl aklıma geliyor. Sonra sinirden kendimi ... neyse

Vallah benim düsüncem böyle.Mesut benim en begendigim oyunculardan biridir (en begendigimde diyebilirm).

Mesut´da güc´den haric HERSEY var.

Mesut'un en önemli özelliği muhteşem bir oyun görüşüne sahip olması ve hep basit oynaması ama bu kadar, özellikle dev maçlarda sürekli sönük kalıyor.

Ayrıca Sergen'in disiplinsiz hali kapışır yahu Mesutla, az kafa olsaydı nerelere gelirdi, neyse konu bu değil zaten.

Normal Kaka Mesutu top diye oynar...

Hele disiplinli sergen beyzbol bile oynar...

Mesut iyi ama Kaka'nın sakatlanmadan önceki haline yaklaşamaz...

Disiplinli Sergen dah mi hizli,daha mi teknik,daha mi iyi oyun kurucu olurdu?Degisen sey belki fizik gücü ve kondisyonu olurdu.

Hadi Kaka´da sizi anliyorum,2007´nin Kakasi Mesut´dan daha iyidir,cok net.Ama 2007 Kaka´si yok iste.

Mesut'un en önemli özelliği muhteşem bir oyun görüşüne sahip olması ve hep basit oynaması ama bu kadar, özellikle dev maçlarda sürekli sönük kalıyor.

Dev maclar derken?

Barcelona maclarindan haric bütün dev maclarda iyi oyniyor.

Bi de Mesutun 23 yasinda olmasini unutmayin.:o

Geçen akşam Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir yarışmacıya "Kendini geliştirmen lazım" dedi. Ona güldüm gerçekten. Hagi, Ronaldinho, Messi vs vs'den sonra yeteneğine hayran olduğum biri Sergen ama millete söylediğini kendi yapmadı.

Selçuk'a dönecek olursak Hagi ile kıyaslamışlar ama bende Hagi daha aktifti Selçuk durağan olarak ama çok faydalı oynuyor. Stilleri çok farklı.

Bu takıma iyice alışıyor çok büyük faydaları dokunacak.

Selcuk Inan, su an form duzeyi olarak Avrupa'nın en iyi 5 orta sahasından biri olabilir. Selcugun 11 oynayamayacagı hic bir takım yok Avrupa'da.

Kesinlikle katılıyorum.

Deplasmandaki bir Almanya maçı aklıma geldi. Sergen tüm Almanya takımı ile toschack geçiyordu. Koca bir takımın bir oyuncu karşısında bu kadar aciz duruma düştüğü 2 maç hatılıyorum birisi o maç diğeri de Zidane'a karşı önlem çaresiz kalan Brezilya.

Cevap: Selçuk İnan Yeni Hagi Olma Yolunda

İçip girmeyin şu foruma arkadaş ne hagisi ya

Geçen akşam Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir yarışmacıya "Kendini geliştirmen lazım" dedi. Ona güldüm gerçekten. Hagi, Ronaldinho, Messi vs vs'den sonra yeteneğine hayran olduğum biri Sergen ama millete söylediğini kendi yapmadı.

Selçuk'a dönecek olursak Hagi ile kıyaslamışlar ama bende Hagi daha aktifti Selçuk durağan olarak ama çok faydalı oynuyor. Stilleri çok farklı.

Bu takıma iyice alışıyor çok büyük faydaları dokunacak.

Kim Hagi'yle kıyaslamış abi ? :ka23:

Hagi'yle kimseyi kıyaslayamazsın. Kıyaslamayı bırak, Hagi'yi telaffuz etmeyin bu tur konularda. :asd:

Hagi

Kaka'yı da Sergen'i de Mesut'u da top diye oynardı diyip Kaka - Sergen - Mesut mevzusunu kapatalım bence

boşuna dl dökmedik koskoca bir sezon bu adamı alın diye. helal olsun aslan sana !

Cevap: Selçuk İnan Yeni Hagi Olma Yolunda

II.Hagi olacağına I.Selçuk olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt