#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Selçuk İnan Yeni Hagi Olma Yolunda

Aynen katılıyorum....

Öncelikle şu unutulmamalı;

" Hagi Galatasaray'da Hagi olmadı... "

" Ama Galatasaray'da çok faydalı oldu, bitti denilirken eski formundan bile daha iyi yere geldi... "

" Ama Selçuk Trabzonda zaten iyi ve çıkışta idi. "

" Herşeyden önemlisi, Selçuk Selçuk olarak, Hagi de Hagi olarak kalsın..."

" Bir oyuncuyu başka bir oyuncunun gölgesine sokmak, ne eski ne de yeni oyuncuya fayda getirir..."

Abi niye birilerini birilerine benzetme hastalığı var bizde arkadaş bu adam Selçuk İnan, Hagi değil.Renktaş sana kastım yok bu konu hakkında ciddi manada yanlış yapılıyor. Kimseyi kimseye benzetmeyelim, herkes olduğu gibi kalsın. Bu sadece futbolda da değil genel olarak bizim insanımızda bu var.Gerek yok yani Selçuk bu şekilde iyi abi.

Hem karakterli hem çok yetenekli hemde takımı için elinden geleni yapan birisi.Son yıllardaki en muhteşem transfer.

2. defa --> kilit.

"Galatasaray'da oynamadan ölmek istemiyorum" - selçuk inan 2006

Cevap: #8 Selçuk İnan

Beyler Selcuguda Arda-Hagi meselesi yapip medyaya yem ettirmeyin. Hagi gibisi ne geldi malesefte ne gelicek. 10 sene gecti artik buna kendimizi alistirmamiz lazim.

Çok çok karakterli bir futbolcu, muhteşem transfer. Adam herşeyi yapıyor çok istikrarlı maşALLAH.

Böle devam en çok sevdiğim oyunculardan biri.

Kendisi hakkında diyecek fazla lafım yok, yalnız diyeceğim bu adamda herşeyden var. :)

Bazen biraz pasif kaliyor. Az biraz yirticiligi olsa varya Xavi mavi hikaye, cok net.

Xavi Xavidir.Alex alextir.Hagi hagidir.Kıyasa gerek yok.Hepsi kendi mevkisinde iyiler ve kanıtlamış futbolcular.

Selçuk çok iyi bir orta saha.Umarım Galatasarayda uzun bir süre sakatsız sorunsuz oynar. :)

engin once atak hizlandiginda cabuk dusunme yetisini kazansin, topu alip gozlerini kapatip 10 kisinin arasina dalip kendini yere atmamayi ogrensin, adama basarken sabri gibi tum benligiyle adama dogru kosup topun yanindan usulca suzulmesini izlemenin meyve vermeyen bir aktivite oldugunu gorsun ondan sonra clde bakariz nasilmis.

gerideki sayfalarda sergen muhabbeti açılmışta Luce şöyle diyor:

Sergen Yalçın tanıdığım en yetenekli futbolculardan biri. Kendisi ile G.Saray ve Beşiktaş’ta çalışma şansı buldum. Ne Ortega, ne Felipe, ne de Alex. Sergen, üçünden de daha yetenekli. O, tek başına oyunun kaderini değiştirecek bir yıldız. G.Saray’daki başarımızda Sergen’in payı büyüktü. Beşiktaş, 100. yılında Sergen sayesinde şampiyon oldu.

ayrıca lucescu sergenle çalışma şansını sergenin göbekli olduğu yıllara denk gelmiştir :)

Selçuk a gelince avrupanın kesinlike en iyi orta saha oyuncularından. Herşeyi yapıyor sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt