#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Fevkaledenin fevkinde ,dehşetül vahşet bir adam .

macin en iyisiydi bi tane atti bi tanede golü önledi

Bizim kaleden karşı kaleye kadar

Sonuna kadar mücadele

Teşekkürler Aslan

Ne yazsak az sana

Xavi bu sezon 15 lig macinda 5 gol 6 assist ile oynamis,Selcuk ise 19 lig macinda 7 gol 8 assist:D

Adam zirt birt formayi öpmüyor, yalakalik yapmiyor, heryere burnunu sokmuyor, kimseyle didismiyor, mac kacirmiyor, 'ölümüne' veya 'arma' ugruna savasmiyor, sadece kendisi icin oynuyor ama inanilmaz oynuyor. Selcukun bizim oyuncumuz oldugu icin gurur duyuyorum gercekten. :)

Xavi efsanesi tam olarak kac sene evvel basladi ve Xavi kac yasindaydi? Selcuk ve Xavi tipi oyuncular yillanan sarap gibi. Show futbolu oynamadiklari icin topla her sene daha bi yakinlasiyolar.

Adam zirt birt formayi öpmüyor, yalakalik yapmiyor, heryere burnunu sokmuyor, kimseyle didismiyor, mac kacirmiyor, 'ölümüne' veya 'arma' ugruna savasmiyor, sadece kendisi icin oynuyor ama inanilmaz oynuyor. Selcukun bizim oyuncumuz oldugu icin gurur duyuyorum gercekten. :)

Aziz kendi agziyla Selcuga teklif yaptik ama o Galatasarayi secti dedi. Hangi Galatasarayi? Tarihin en dip yapmis Galatasarayini. Avrupa'da olmayan Galatasarayi. Sadri Sener Selcuk kalmak isteseydi suan aldigi parayi bizde verirdik dedi. Adamlar CL'de oynayacakti, keza Fener'de. Salya salya arma öpenleri görduk. Galatasarylilik arma öpmekten ibaret degil. Nazar degmesin.

o sutun gol olmasina sasirdim ben, hic sanmiyordum kaleye girecegini, üstten falan auta atar, yada birine carpar derken, fuze gibi gitti, cok iyi gitti, gitmesi gereken yere gitti

Selçuk zaten Selçuk olarak kalacak, ismi değişecek hali yok. Hagi tek başına takımdı. Tek başına maçı çevirebilirdi. Bu özellik çok az futbolcuda olur...Ben Selçukta aynı yetenekleri görüyorum. Hele frikikleri muhteşem.

Nazar değmez inşallah.

Nazar deyecek diye insan birsey yazmaya korkuyor. Tıp.

Selçuk en sevdiğim yönü taraftarla olur olmaz içli dışlı olmaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt