#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bu şekilde devam etsin, başka bir şey istemiyorum kendisinden.

Melo - Selçuk ortasahası abartmıyorum Barca haricinde tüm takımların ortasahasıyla kapışabilecek düzeyde.

Topal sadece defansif futboluyla tek yönlülüğüyle Valencia'da oynuyabiliyor'sa,Selçuk İnan rahat Real Madrid'de oynar Nuri'den ne eksiği var ? seneye Şampiyonlar liginde çok katkısı olacak çok...

Başıma bir şey gelmeyecekse söylüyorum. Nuri ve Hamitten iyi

Tugay'ın Tugay olduğu zamanlardaki gibi oynuyor, her yönüyle çok benzetiyorum Tugay'a. Böyle devam eder umarım, defansif, ofansif her anlamda müthiş katkı veriyor, sürekli sorumluluk alması da büyük bir artı.

Selçuk Galatasaraylının hasıdır.

Müthiş bir sezondan sonra,Şampiyonlar liginde oynayabileceği bir takımı bırakıp.

Çökmüş,avrupa da olmayan,bir takıma geliyorsa o adama Helal olsun denir.

Cansın Selçuk Helal sana.

Tugay'ın Tugay olduğu zamanlardaki gibi oynuyor, her yönüyle çok benzetiyorum Tugay'a. Böyle devam eder umarım, defansif, ofansif her anlamda müthiş katkı veriyor, sürekli sorumluluk alması da büyük bir artı.

Yalniz Tugay Galatasaray'da 328 maç'a çikmis, 42 gol atmis.

(13 sezon Galatasaray'da kalmis Tugay)

42/13=3,23 sezon basi 3.23 gol'e geliyor.

Henüz erken tabi ama Tugay'dan skorer oynuyor su anda.

Tugay'ın Tugay olduğu zamanlar bizdeki son senesi ve daha sonrasıydı zaten, skorerlik açısında değil zaten, sorumluluk almak ve takımı yönlendirmek açısından diyorum.

Giderek ritmini yakalayan ve tamamiyle oyuna konsantre bir şekilde top ayağına geldiğinde oyuna hareketlilik katan bir oyuncu..

2gvphg0.jpg

:D

Aldığın her kuruş helal olsun Selçuk. Bize yıllar sonra orta saha oyuncusu nasıl olunur gösterdin.

Selçuk kişiliğiyle verdiği mücadele ile..

Takıma katkılarıyla Galatasarayımız için bulunmaz bir oyuncudur..

Bu transferde payı geçen herkese tekrar teşekkürler,yıllar sonra bize adam gibi ortasaha izlettiriyorlar..

Yerli Xavi demek ayıp oluyor bu sene bence Xavi'den de başarılı..

Selçuk en sevdiğim yönü taraftarla olur olmaz içli dışlı olmaması.

bence de, kazım yapmacığı gibi değil, işine baksın taraftarla ilişkisi olmasın yavşakça, sabri ve kazım yapsın o işleri selçuk gibi yetenekleri adamların ihtiyacı yok bunlara

[video=youtube;rsg1DcPHSnU]https://www.youtube.com/watch?v=rsg1DcPHSnU&feature=related[/video]

Hazırlayan arkadaşın eline sağlık

Muslera,Ujfalusi,Emre,Selçuk,Semih videoları da var

Hepsine burdan bakabilirsiniz

İlk kez rıdvan hıyarına bir konuda katılıyorum.Şuan Realde ilk 11 çıkar bu performansıyla.

Frikiklerine laf ederdim gelişti kerata :D ama artık 22-23 metreden biraz daha uzak yerlerden de gücünün yetebilmesi lazım ... O da olsun al sana Beckham :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt