#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Selçuk gibi bir oyuncudan yararlanamayan forvet kadro dışı kalsın umrumda değil.

Koşuyorsa koşsun her hava topunu indirsin ikili mücadelelerde ayakta kalsın ama gol atma özelliği olmayan bir forveti ne yapıyım.

Bu takımın gole ihtiyacı var, atacak eğer atamıyorsa eleştiriye açık olacak.

Bu Selçuk'u Baroş'lada izledik, yerli Xavi yaptık adamı şimdi Elmander kötü diye Selçuk'u eleştiriyoruz.

Selçuk & Melo daha fazla terlemeli. Daha fazla sınırı zorlamalılar. Daha fazla girişmeliler. Aldıkları parayı sonuna kadar helal etmeliler kendilerine. Her maça derbi miş gibi çıkmalılar. Kısacası yırtmalılar dağları, enginlere sığmayıp taşmalılar. O zaman önümüzde kimse tutunamaz.

Elbette form düşüklükleri olacaktır. Bir an önce toparlanması dileğiyle.. :tiphat:

Selçuk & Melo daha fazla terlemeli. Daha fazla sınırı zorlamalılar. Daha fazla girişmeliler. Aldıkları parayı sonuna kadar helal etmeliler kendilerine. Her maça derbi miş gibi çıkmalılar. Kısacası yırtmalılar dağları, enginlere sığmayıp taşmalılar. O zaman önümüzde kimse tutunamaz.

Yusuf Has Hacip isigi gordum sende faullu dostum

Biraz dinlense kendine gelecektir. her maçta oynayıp, form düşüklüğü yaşamak olağandır. En kısa zamanda kendini toparlar :ka21:

Vasat oynadı.

Form düşüklüğünü ben birazda oynadığı zeminlere bağlıyorum. Selçuk gibi oyuncular zeminden fazlasıyla etkileniyor. İnşallah ilerleyen haftalarda performansını yine yükseltir.

Form düşüklüğü var ama iki tane yüzde yüzlük gol pası da müthişti.

Kötü oynadığı maçta bile maçın kaderini değiştirebiliyor.

Helal olsun sana.Sonuna kadar arkandayız.

Melo'nun form düşüklüğü,Selçuk'u etkiliyor olabilir.

bana kalırsa selcuk hicbir zaman göze hoş gelen top oynamamıştır. ama siz ondan calım felan bekliyorsunuz. sorun kanatlarda ve forvette. kanatlarda bindirme yok. forvetlerde top tutamayınca bunlar zorlanıyor. cünkü her top geri dönüyor. meloyla bu cocukcagız durmadan koşuyorlar. adam süper asistlerde yapıyor. siz alın önüne yetenekli adam. alın yardıran kanat. bak bakim selcugun performası nekadar artıyor.

407170_316652381719869_189451747773267_997767_559549408_n.jpg

Avatardan kaldırıdım reyis artık eski formuna dönebilirsin :D

Necati'ye sol ayağıyla attığı pas güzeldi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt