#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

degısıyor selcuk ya,sureklı kosuyor,hep oyunun ıcınde,tebrık etmek lazım aslanı...:ka21:

Her zamanki gibi takımla birlikte mücadelesi üst seviyedeydi. Beşiktaş maçında kilit rol oynayacak.

Çok iyi değildi ama kotardı maçı yine de..Çok güçsüz izlenimi veriyor bana.

birden bas asagı dusus gosterdi Selcuk, neden acaba cok merak ediyorum

Galatasarayın şampiyonluğunda en büyük paya sahip olacak ayrıca geleceğini kurtarmış oyuncu

markaj yiyor yalnız kalıyo diger maclara gore ondan olabilir

Selcuk cok kotu oynuyor COK KOTU [hatta felaket, enkaz gibi] en azından kendi kalibresindeki oyuncu icin... herifi tanımasak aaa iyi oynuyorr deriz. ataklarda cok kotu, giriskenlik yok, sadece ileri geri kosuyor, takıma yardım ediyormus gibi gozukuyor, oysa %100 etki yapabilitesi varsa oyuna %10'la falan oynuyor.. yan pasları ise artık kusturmaya basladı beni. kendine gelmesi lazım, niye boyle oldugunu bilmiyorum hala, anlam veremiyorum.

Selcuk cok kotu oynuyor COK KOTU [hatta felaket, enkaz gibi] en azından kendi kalibresindeki oyuncu icin... herifi tanımasak aaa iyi oynuyorr deriz. ataklarda cok kotu, giriskenlik yok, sadece ileri geri kosuyor, takıma yardım ediyormus gibi gozukuyor, oysa %100 etki yapabilitesi varsa oyuna %10'la falan oynuyor.. yan pasları ise artık kusturmaya basladı beni. kendine gelmesi lazım, niye boyle oldugunu bilmiyorum hala, anlam veremiyorum.

soyle kendisini baros'la gormek istiyorum bir kaç maç ustuste, yukselise geçer

Bu sıralar çok formda değil. Formda olmadığında bile sırıtmıyor.

Sezon sonuna doğru form grafiği yükselecektir. Takımın beyni

Ne zamandır kötü Selçuk ;

Takımın adam gibi kanat bindirmesi yapan tek adamı Eboue gitti 8 maç onsuz oynamaya çalıştık , hava şartları bozulup karlı-buzlu zeminlerde top oynamaya çalışıldı 3-4 maç , Baros'un sakatlanmasından dolayı 1 ay Baros'suz Sercan Yiğit vs ile oynamaya çalıştık , Sabri ile oynamak zorunda kaldık .

Kendisi de fizik olarak düştü kabul ama , yukarıdaki etkenleri de unutmamak lazım .

Şimdi Eboue is back , zeminler düzgün , Baros sorunsuz durumda .

Führer de toparlayacaktır paralel olarak .

bugün emrenin harika pasını harika bi şutla bitirmek istedi

ama topu alıp biraz sürse gol olurdu muhtemelen

olsun reis biz senin büyük düşünmeni sevdik...

Selçuk normal bir futbolcudur.

Kanatsız bir takımda oynuyor ve elinden gelenin en iyisini yapıyor.Tebrik etmek lazım.

iste bnu goren ikinci forumdash

ayni cumleleri kullandim bugun:)

saygilar

emrenin bu kadar iyi oynayabiildigi bir macta selcugun 3 gol 3 asistle oynayacak yetenegi var

ama biri dokunsada dussem diye bekliyor

bu mac kotuydu , yani bildigimiz adam degildi ,mac esnasin da yazmaya tirstim ,zira ceyhun iyi gozukor diyince gulen olmustu ustune birde selcukda mental problem var dersem aforoz edilirdim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt