#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bu sezondan bahsetmiştim.Neyse kalsın,efsane olsun.Galatasaray bu organizasyonla 4,5 sene içinde çok büyüyecektir zaten.Arda gitti de ne halt oldu sanki.Böyle adamlar bulmuşken bırakmayalım.Muslera´yı da satmayalım,Selçuk´u da,Melo´yu da.

Bu sezondan bahsetmiştim.Neyse kalsın,efsane olsun.Galatasaray bu organizasyonla 4,5 sene içinde çok büyüyecektir zaten.Arda gitti de ne halt oldu sanki.Böyle adamlar bulmuşken bırakmayalım.Muslera´yı da satmayalım,Selçuk´u da,Melo´yu da.

Usta, bu sezonki istatistik zaten o. :D

Sözleşmesine 80 milyona serbest kalır falan madde koyduralım.Ne biz satalım, ne de bizden almaya çalışsınlar.

Ben abartmıyorum, Xaviyi barcelonadan alıp Galatasaraya koysan işte böyle oynar yani daha fazlasını yapmaz hatta freekick golü de atamaz eksi olarak. Bu mantıkla diyorum Selçuğu da oynatsan barca da xavinin yerine kimse farketmez.

Bunu şimdiden söylüyorum ki riberry gibi bi futbolcunun yıldız olduğunu kabul etmemiz için illa Bayern Munih'te ilk 11 de oynadığını görmek zorunda olmayalım.

Şu an açık gönüllülükle ve abartmadan söylüyorum ben Selçuk Barcelona da Xavi yi aratmaz.

Gitmesin inşallah kalsın ama çok da üzülmem bu olursa, Selçuğun adına çok sevinirim.

beyler tt yapıyoz

#İNANanlarinSampiyonlukMELOdisi

[video=youtube;QB3TF2BnEgQ]https://www.youtube.com/watch?v=QB3TF2BnEgQ&feature=related[/video]

Reis :tiphat:

Frikik canavarı adam resmen.

Selcugun cukkkk diye oturacagi takim Man Utd.. Carrick felan laf....

Yukarda yazdigimida abartmiyorum, Arda felan mesela topcu degil prof degil, kendine bakmiyor, selcuk topunu oynayip ayaklarini konusturuyor...

Üstad :tiphat: Böyle giderse elimizde zor tutarız.Gitmek isterse de rekor fiyata satarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt