#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

her mac sonu övmekten bıktım yahu,aslanim benim...:ka21:

xelcuk diyorum baska birsey de demiyorum :tiphat:

Senelerdir özlemini çektiğimiz duran toplara ilaç oldu tebrikler aslan parçası :)

Türk olupta bu kadar serin kanlı ve teknik oynayan ne yaptığını bilen bir oyuncu hatırlamıyorum. Selçuk Türk futboluna olan umudum durumunda.

takımda bugün en beğendiğim isimdi süper oynadı işallah bu oyununu kadıköyde oynarsa galip gelceğmize inanıyorum

Reis aldığın parayı sonuna kadar hak ediyorsun.Helal olsun sana:tiphat:

Su an icin Turkiyenin en iyi futbolcusu

Galatasarayiminda en iyi transferi

helal olsun sana

Valla Mustafa sarp gibi kazmadan sonra seni seyr etmeyin yaziya aktaracak bir kelimesini bulamiyorum

Real Madrid'de rahat oynar.

Şu adamı manisadayken göz göre göre bağıra bağıra kaçırdık alamadıkya sizin gibi futbol yöneticisi olmaz olsun.

Hani *******,ara pası falan geçtim oyun bilgisi ve zekasıyla özellikle top saklamasıyla benim gözümde üst düzey oyuncudur.Son saydığım özelliklerden dolayıda hiç tartışmasız Barcelonada,madridte,Mancesterda çok rahat oynar.

Bu arada uzaktan pek şut denemiyor.Aslında uzaktan şutları etkilidir.Bir türk futbolcusunda tüm bu özelliklerin bulunması bana ilginç geliyor.Acaba diyorum aslen ispanyol,arjantinli falanda haberimiz mi yok..:)

Şu adamı manisadayken göz göre göre bağıra bağıra kaçırdık alamadıkya sizin gibi futbol yöneticisi olmaz olsun.

Bedavaya almaya çalışmıştık sanırım.Ts de 3 milyon euro gibi bir rakama gidip almıştı diye hatırlıyorum.Sezer'i de böyle kaçırdık şuan Sezer yokları oynuyor ama bu yıl bize gelse çok farklı olurdu onun için hersey.

Gerçi şikecinin teki.

Adamın hası

Hiç kendini ön planı attığını görmedim

Ben yaptım havası yok adamda

Aynen devam Selçuk

O golün aynısından volkan ayısına da at sonra bütün play-off yat kabulümsün hacı:D

abi sen neymissin be öyle

helal olsun sana aldigin paralar helal olsun

:tiphat:

selcuk... 86 overall'sun şu an nah buraya yazıyorum.

İyiki doğmuşsun iyiki futbolcu olmuşsun iyiki Galatasaraydasın...

Realdeki Xavi Alonsodan daha iyi Selçuk.Dünyanın en ıyı takımlarında rahatlıkla ilk 11 oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt