#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Mükemmeldin, ne Melo'dan ne Emre'den ne de Engin'den katkı alamadığımız bir günde tek başına yönettin orta sahayı. Aldığın her kuruş helal olsun aslan Selçuk.

Son dakikadaki ortası da muazzamdı. Akıllı ve teknik futbolcuyu izlemek bir başka zevk veriyor.

O şuttaki özgüveni mükemmeldi, Barosa attığı top da şahaneydi ama keşke O topu dışarı atsaydı da bu kadar insanın kafası orda kalmasaydı :)

çok abartıyorsunuz beyler mustafa sarp a sabretmeliydik selçuk iyi orta açıyo frikikleri iyi olabilir akıllıda olabilir ama mustafa sarp tan 3 gömlek düşük

nazar değmesin diye yazdım

ya bir poziyonda Engin pasi arkasina atdi onune atsaydi 2-2 yapacakti engine cok kizde reyiz

Melo-Selcuk ikilisi top class. Ne yapip edip, bu ikiliyi tutmaliyiz.

o son frikik 5-10 metre ilerde olsa asacaktı yeminle, çok inanıyordum bu maç gol atacağına, özellikle frikikten bekliyordum. maçtaki hırsı, kazanma inancı öyle yüksekti ki kesin atardı, maçı kazandırırdı, inancım tam buna.

Selçuğun sakinliği diğer topcularımıza da örnek olmalı, sakinlik yönü de çok güzel. İnşaallah böyle devam eder.

Aslında 10'u buna verip 8'i Melo'ya mı versek napsak:asd:

Tapılası herif !

Sakin ama bu maçte çok istekli ve hirsliydi, bir ara yine Engin bir kotu pas yapti, ve o an Xelçuk az kalsin onu .ikiyordu :D

Ama bir vurus yapti 2. golden once, offf superdi

O füze gol olmayı çok haketti be Selçuk..

Gene günündeydin helal olsun sana..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt