#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

sasırıyorum bu adam nasıl Galatasaray'da oynar diye.Kıymetini bilelim.

Ah var ya Selçuğun çektiği o şut gol olacaktı çok sert gitti Volkan birazda şansının yardımıyla çeldi o topu 1 cm soldan gitse gol

Ya ben hastayim bu adama.

Insan bu kadar mi iyi olur.

Bi de adam gibi adamdir kendisi.

Sahanin icinde müthis bi profesyonel,ama hirzli,saha disi zaaten en profesyonel türk oyuncusu.

Selcuga laf atanin agzi tas olsun.

Reyize artik bir nickname bulma zamani geldi.

Prince Selçuk? :016:

Basbug? :016:

Mimar? :016:

O vuruş gol olsaydı bence bugün 13 yıllık bıdı bıdı (oldukça gereksiz bıdı bıdı !) son bulacak ve sonrasında bence farka doğru yelken açacaktık. Ayıya da sağlam kapak olacaktı.

Sinirlenisine kurban olam..

#8 S.ana İNANdık!!!

Bence en buyuk kalitesi, yanlis soyluyorum, frikiklerinden ote en buyuk katkisi bana gore cesur oyunu. Adam bes karsi takimin oyunculari arasindan topu vermekten korkmuyor. Nasil anlatim...orta sahadayken, onunde cok oyuncu oldugu zaman, bir forvetin ayagana pas vermekten korkmuyor. Bu paslari genelde hic kimse vermedigi icin, karsi takimda bunu beklemiyor. Her hangi bir orta saha oyuncusu geriye yada bir bek'e pas vermeyi tercih ederken, bizim Selcuk sahin ortasindan pas verip oyunun kilitini aciyor. Boyle zaten tek bugun degil, her zaman en az bir/iki pozisyona giriyoruz. Bugun son noktada bu paslardan sonra dogru tercihler yapilsaydi, bu paslari sayesinde daha fazla gol atabilirdik.

Ahsam Secugu cok beyenmedim..........fazla gergindi bu macta!Ama genede bizim en iyi oyuncumuz!

:sgr:

O nasıl şuttu lan öyle tam diyordum bu maç gol ve asist yapmadı son dakikada asistini yapıyordu reis.

Engin'e kızdığı pozisyonda boğa gibi hırslı, sinirliydi. Baktı böyle olmuyor, bir şeyler yapması lazım, şut çekmeyi denedi ve az daha başarılı oluyordu. Takımın şu andaki en önemli parçası. :tiphat:

süper performans. takimin en iyisi bence. Real Madridde bile rahat oynar.

Sanki 5-6 senedir bu formayı giyiyormuş gibi benimsedi takımı.Bence selçık çok iyi bir liderlik özelliklerine sahip iyi bir kaptan olabilir.

2 golde payi var...Selcuk adamsin ADAM. Normalde sakin oynar Selcuk ama dün cok hirzligidi... Yilin transferi olmasi gerek.

O çektiğin şuta kurban olunur.Aslansın Aslan.:tiphat:

Seninle yaşayacağımız çok başarılar var.Sen yeter ki ''Takımın Beyni'' ol. :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt