#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bu adamın en az 7 8 maç kötü oynama hakkı var ilk defa bir maçda kötü oynadı eleştiri delisi oldu adam :D

Cok sasirdim bu kadar top kaybi yapmasina. Toparlar guzel kardesimiz en kisa surede.

Kötü müydü yahu o kadar. Neyse açılır play-offlarda

dün beni çıldırttı topu al yana ver geriye ver tek pas yap yaw kardeşim bi topuda ayağında 3 saniye tut Allah için bide niye geriye sağ sola yana dönüyosun sürekli, bi an ayhanı izliyorum sandım sahada öne oynama yeteneği olduğu halde böyle oynaması garip..

Bu zamana kadar kötü oynadığı maçlar oldu ama dün rezildi resmen.

Kafasını birşeye takmış olmalı.

Büyük maçlarda sorumluluk almayı seviyor. Play Off'da yardıracak umarım.

Abartildigi kadar kotu degildi. Selcuk suana kadar harika oynadi,dunku macta ortalama oynadi,ama biz onun ust duzey oyununa alistik,ondan kotu geliyor. Bir iki pas alamadi kendi hatasindan dolayi. Olur o kadar. Fatih hocada 87de oyundan alarak tepkisini gosterdi zaten,her zaman mukemmel olmak zorundasin diye.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

playoff senden sorulsun - takımın KRALI :ka21:

Ulan selçuk eğer playofflarda, lig performansının 2 kat üzerinde oynamazsan adam değilsin.Yok yok tüm takım oynamazsa adam değilsiniz.

Son maçlarda iyi değildi ama ona güvenimiz sonsuz üstelik Melo'nun olmadığı ortamda ona daha çok ihtiyacımız var,

10 gol 12 asist sanırım. Double-double yaptı :)

edit: 11 oldu gol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt