#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bu adamin istatistiklerinin zerre kadar onemi yok gozumde. Oyun olarak resmen joysticki eline almis gibi takimi yonlendiriyor. Zaten bugun Selcuklu ve Selcuksuz takimi izlerken farketmissinizdir. Avrupa'dan boyle bir oyuncuyu bonservisi elinde olmadigi surece 20 milyondan asagiya alamazsin ve bu kadar gencte olmaz.

Mou bir kıyak yaparsa var.Hemde Türk,hemde 2 yaş genç.Selçuk´un yanına o çocuğu istiyorum ve bence tutuğu takıma gelecektir.

Nereden nereye... :) Dardanelli Selçuk ve Mehmet Topal aynı fotoğrafta, ikisinin de imaj aynı, bakışlar aynı :)

c8829ffc94.jpg

yau ne kadarzamandi ******* olunca bu kadar heyecanlanmiyorduk

Bu aksam firikolanda kahvehanedeki tum Galatasaraylilar gol geliyor diye dusunmeye basladi

sagolasin var olasin allah sakatlikdan saklasin

4 .golun pasini Selcuk mu verdi yoksa Uyfalusi Televizyon uzaktida net secemedim

Nuri'yi milli takımda gördük kesinlikle Selçuk daha iyi.

2´si eşit gözümde.Nuri´nin Almanya´da yaptıkları ortada.

Degil iste. Nuri ceza sahasi yayinda daha yaratici olabilir ama Selcugun ustlendigi vasifin yarisina bile daha sahip degil. Selcuk kukla oynatir gibi, Fifa oynar gibi takimi yonetiyor. Nuri bunu hayatta yapamaz. Zaten milli takimda izliyoruz ara ara.

Muthissin reis. Kaptanlik sana cok yakisir. Yeni sezon'da kesinlikle kaptan olmasi lazim

Degil iste. Nuri ceza sahasi yayinda daha yaratici olabilir ama Selcugun ustlendigi vasifin yarisina bile daha sahip degil. Selcuk kukla oynatir gibi, Fifa oynar gibi takimi yonetiyor. Nuri bunu hayatta yapamaz. Zaten milli takimda izliyoruz ara ara.

Ben zaten kıyastan çok en iyi 2 Türk orta sahayı görmek istiyorum takımda.Eski günlerdeki gibi.Bunlarda Selçuk ve Nuri.Selçuk ve Nuri o seviye olmasa bile Xavi ve İniesta gibi uyumlu olur.Uyum olarak dedim,kalite olarak öyle olmaz zaten,imkansız.

frikik olunca penaltı kadar seviniyoruz sayende adam gerçekten king.

Ben zaten kıyastan çok en iyi 2 Türk orta sahayı görmek istiyorum takımda.Eski günlerdeki gibi.Bunlarda Selçuk ve Nuri.Selçuk ve Nuri o seviye olmasa bile Xavi ve İniesta gibi uyumlu olur.Uyum olarak dedim,kalite olarak öyle olmaz zaten,imkansız.

En iyi orta sahalar diyelim suna. Supriz bi tane geliyor cunku, hemde tam Ingiliz stili :ka19:

abi sen neymissin be valla helal olsun aldigin tüm paralar helal olsun!!!

allah nazardan saklasin

En komik olanida ne biliyomusunuz? Selcuk her caktiginda antu,bordomavi ve benzer forumlarda Selcugun senelik 15-20 milyona oynadigini yazip akillari sira acilarini az da olsa dindirmek :haha:

Büyülüyosun her maçta ... Allah seni nazarlardan korusun Galatasaray formasıyla mükemmel başarılar yakalamış bir şekilde jübileni yapmayı nasip etsin inşallahhhh :)

adam oynuyor takımını oynatıyor. eger ileri koşan biri olursa onuda görüyor. kanat adamlarımız olsa dahada etkili paslar atar. adam trabzonda patlama yaptı diyorlardı ama ordaki fragmanmış. bizde daha iyisi olabilcegini gösterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt