#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Daha bir kaç gün öncede yazmıştım bu başlıkta. Sergen Yalçın'dan sonra gelen en iyi yerli futbolcudur kendisi.

kanatlarımız eboue tarzı koşu yapan adamlar olsa her maç böyle rahat geçerdi bu adam sayesinde

Eboue'nin golün de de katkısı var.Maçı detaylı izlerseniz göreceksiniz.Eboue'ye içeri gir diye işaret ediyor.Tabi Ujfa Reis'in pası da muhteşemdi.

Xabi Alonso 35 m £

Khedira 20 m £

Selçuk 10 m £ ...

That's the fıdbal.. :ka21:

Selçuk´un öyle çok Avrupa hayali olduğunu sanmıyorum Arda gibi.Yoksa geçen sene Sevilla çok istiyordu,oraya giderdi biz yerine.

Selçuk´un öyle çok Avrupa hayali olduğunu sanmıyorum Arda gibi.Yoksa geçen sene Sevilla çok istiyordu,oraya giderdi biz yerine.

gitmesin abi zaten. b.kmu var avrupada. hem burda ön planda olursun avrupada alacagının 3 katı parada alıyorsun. ben olsam gitmem.

scaled.php

1 gol attı 2 gol attırdı oyundan çıktı reyiz. Zaten o oyundan çıkınca orta sahada top falan yapamadık. En önemli oyuncumuz :tiphat:

emre çolak= selçuk abi frikik kazandık napıyoruz..

Selçuk = sen sevinmeye git ben geliyorum.. :D

youtube da gördüm iyi güldüm ya :D

bu adam bu yil Fener'e gitse ne olurdu acaba simdi aklima geldi de ,sene basi o kadar kritik bir hamle yapmisiz ki belki de ligin 5 yillik seyrini degistirecek

Ulan o değilde manisaspordan iyi topçular çıktı o dönemde.

Arda,Burak,Selçuk başka ?

Sezer Öztürk de Manisa'dan çıkmıştı yanılmıyorsam.

Selçuk, Hakan Balta, Caner, Sezer Öztürk, Ufuk.. Manisa yeteneği iyi görmüş her ne kadar bazıları fb ile doğru karakterlerini bulsada.

Mustafa sarp > Selcuk İnan

Tamam lan vurmayın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt