#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Mehmet Demirkol "Selçuk İnan, Türk futbol tarihinin gidişatını değiştirdi."

Çok net konuşuyorum HER TAKIMDA OYNAR.

Gönlüm futbolu bizde bırakması bir Avrupa Kupası kaldırmasından yana tabi

Elimizde tutamayız biz bu adamı.Gider büyük ihtimalle.Ama olur da 2 tane dünya yıldızı getirirsek takıma belki gitmez.Röportajının birinde Avrupa'ya gitmek istiyorum birkaç sezon sonra diyordu.

Bu adamın Xavi ve İniesta'dan hiç bir farkı yok vallaha, Şampiyonlar liginde de iyi bir performans gösterirse elimizde tutamayız.

Aslında avrupadaki scout sistemide cok tırtmıs ya la selcugu bulamadılar:asd:

melo forma giysin bu katkısını 2 katına çıkartıcak reyiz geriye gelmekten rahat edemiyor maçlarda

40 yaşına kadar oyna efsane ol.

561833_252390564863471_428021999_n.jpg

Türk futbolunda şu an yerli yabancı en iyisi aksini iddia eden gerizekalıdır. Bu adam her anlamda mükemmel bir adam. Selçuk İnan böyle devam ederse efsaneler arasına girer

2 yıl öncesini hatırlıyorum üniversitede ev arkadaşlarım trabzonluydu ben de onlarla çok ts maçı izledim selçuka çok küfür ederdi bunlar o zamanlar ben de siz bu adamı beğenmiyorsunuz ama biz Galatasaraylılar bu adama hayranız keşke bizde olsa derdim

tam bir maestro onun kalitesinde 5-6 yerli olsa uçarız.

Ben hiç bir zaman 'muthiş transferlerrr yaptık ŞL çeyrek final garanti' tarzı yorumlar yapmadım ama dediğin gibi Selçuk kalitesinde 5-6 yerli oyuncu olsa hem Milli takım olarak hem Galatasaray olarak uluslarası kupaların en büyük favorilerinden olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt