#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Bknz; Melçuk :D

felipe-melo-selcuk-inan-orta-sahasi_325986.jpg

töbe setağfurullah:D,tipe bak ya,haha:D

Ynt: #8 Selçuk İnan

Kendi gibi bi adam cikartsa da ilerde para vermesek.yada trabzon alsin biz onlardan aliriz:)

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selcuk bu aralar morali yerinde degil izlenimi veriyor sanki. Takimin tartismasiz bir numarasi iken, yeni gelen Hamit'e verilen kaptanlik olabilir mi diye aklimdan gecti.. Umarim degildir. Reisin her ne sorunu varsa hoca acilen mudahale etmeli, varsa tabi.

Selcuk bu aralar morali yerinde degil izlenimi veriyor sanki. Takimin tartismasiz bir numarasi iken, yeni gelen Hamit'e verilen kaptanlik olabilir mi diye aklimdan gecti.. Umarim degildir. Reisin her ne sorunu varsa hoca acilen mudahale etmeli, varsa tabi.

Evet bende düşünüyorum 2 maçtır hareketlerine bazen anlam veremiyorum. İtirazlar falan. Selçuk'un kaptanlık falan kafasında olmasın. O bizim gönüllerimizin futbolcusu.

Kendim için konuşayım Hagi'den sonra hayranlıkla izlediğim oyuncu. Arkandayız reis.. :yenieek:

Selcuk bandı takmasa da kaptan zaten abi.

Bu seneki 3 resmi maçımızda da sarı kart gördü, galiba 2 si itirazdan. Buna bir son versin. Seviyoruz seni REİS.

Xabi Alonso'nun Türk versiyonu:ka21: Savunma zekası,uzun pas ustalığı,soğukkanlı ama yerine göre sert ve sinirli oyunu...Bizim Xabi Alonso'muzdur kendisi:ka21:

Fm Genie Scout'ta Geleceğin Beckham'ı diyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt