#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Selcuk Inan > milli takım + bi okadarı daha

neyse olumlu tarafından bakıyorum bu avcı salagı oynatsa sakatlanırdı falan belki bosu bosuna, nasılsa onun elindeki bi takım dunya kupasına falan gidemez, oynamasın luzum yok.

kadroyu aziz yıldırıma kurdursalardı topalın yerine selçuk inanı oynatırdı dün tam bir skandaldı

Selçuk İnan.. Rahat ol. Galatasaray Camiası arkanda.:ayatollah: Yedirmeyeceğiz evelallah Hep destek tam destek.!

Ucuz bir adam seni oynatmadı diye üzülme Selçuk,biz varız,Galatasaray var,yanındayız :ayatollah:

Cansın sen can. Böyle Aykut çakması bir malın yüzünden sıkma canını.

Dünya alem 10 gün sonra seni Old Teaffor'da görecek. Olan milli takıma oldu ama kazanan hep sen olacaksın.

Öyle iyi ki millet resmen kompleks yaptı. Seni dünyanın hangi takımında olursa olsun oynatmayan adamın futbol bilgisine sokarım. NET!

oynatmadığına sevindim. keşke semihin yerine başka bir adamı oynatsaydı. bizim adamlarımızı oynatmalarına gerek yok. milli takım için sürekli sakatlanan oyuncularımız olsun istemiyorum.

saygısızlığım ay yıldızı değil bu arada kimse yanlış anlamasın.

Senin testislerinin kılı olamayacak adamlar seni oynatmıyorsa yapacak bir şey yok ,çık gel oynamıyorum de ben ezik egolu pisikopatların oyuncağı olacak adam değilim de alnından öpelim ..Vatan hainliği falan ,takma asıl hainler yetersiz ezikleri önemlimevkielere getiren deyyuslardır.

Bırak oynatmasınlar seni biz biliyoruz senin değerini

Bundan Sonra Selçuk İnanın Tasarım Sponsoru Biziz ARkadaslarrr. ..

Üzerinde çok baskı olacak Estonya maçında, altından kalkabilir umarım.

Abdullah Avcı bu kadar eleştiriden sonra Selçuk kesin 11 de çıkar Estonya maçına.Benim kendi görüşüm Selçuk oynaması gereken bir Hollanda maçında oynamıyorsa Estonya maçında oynamasının bir anlamı yok.Kaç tane hazırlık maçı oynandı Selçuk hiç birinde doğru düzgün oynamadı.

Bir Almanyanin elinde olsa, Mesutdan daha cok deger verirler, bizde 14 kisi arasina giremiyor.. Demekki takimimiz cok iyi bizim.. (!) :)

aklima geldikce sinirleniyorum . saka gibi sisteme uymuyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt