#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Estonya maçındaki baskı adamı sıfırlarsa Abdullah Avcı pılını pırtısını toplayıp defolsun gitsin Milli Takımdan...

Burası İstanbul Büyükşehir Belediyespor değil...

[video=youtube;dNWtHBSamlA]https://www.youtube.com/watch?v=dNWtHBSamlA[/video]

Bu sarkidan aldigim zevk ne ise, Selcuk Inani izlerkende ayni zevki aliyorum

Attigi her pas 1:12deki giris gibi geliyor:ayatollah:

SELCUK INAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

i eat you baby:heart:

Selcuk Inan'i gercekten cok seviyorum. Yok boyle bir futbolcu, karakter ve profesyonel. Insallah hep bizde oynar ve bizde jubilesini yapip ilerde hocamiz olur.

Muthissin Selcuk!!!!

bütün medya selcuk selcuk diye tutturmus durumda,bu durum bence selcugu olumsuz etkiler,umarım uzerinde baskı olusturumaz bu durum

olm bu apo avci cekip gitsin ibb'e tekrar artis sey

nerden geldi bu herif la

Birisi bana bu haksızlığı yapsa moral olarak çökmek bir yana kendimi her maçta daha fazla kasarım ki o şahsiyete KAPAK takayım her seferinde. Hele ki Manchester maçı falan aman aman.

Bundan sonra Selçuğu bizim maçlarda %110 ile izleyeceğiz.

Abdullah Avcıya içimden en derin küfürleri etmekle birlikte tek sorum: Madem oynatmıycan madem sonradan bile oyuna almayacaksın niye kadroya alıyorsun.

Türk milli takımının iyiliği-kötülüğü meselesi değil.Bir insanın onur meselesinden dolayı inşallah bir daha çağırmaz Selçuğu olur biter.Onun ömrüde Ersun Yanaldan uzun olmaz.Bundan sonraki kariyeri de İBB'den yukarı çıkamaz. NET

Böyle haksızlık bas tacıdır. Umarım 1 dakika bile süre almaz. Dinlensin iyice. Old Trafford fatihinin önderi olucak 17 Eylül'de..

Her ne kadar Avciya kizsamda, Hollanda macinda oynatmadiktan sonra bu macta hic oynatmasin.

Önumuzde cok cidddi sinavlar var en azindan Selcugun sakatlik riski azalir

Arkadaş demiş ''yerinde olsam'' diye sonrasını eklemiş bir şeyer. Düşündüm de yerinde olmak istemeyen adam yoktur.

Türkiye nüfusunu 70 milyon olarak düşünürsek 69.999.999 insan tarafından destekleniyor. .lol.

Gündem milli maçtan çok Selçuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt