#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Allah yardımcısı olsun reisin.avrupa ve dünya futbolunun en büyük arenasında kendini göstermek isteyecektir.

Avrupa Arenasına Selçuk reisin kaptanlığında bu Çarşamba çıkıyoruz.. Yolumuz açık, reisin şansı bol olsun :bid:

adamin güzelim asistlerini yediler ya 3 tane net asisti vardi gol yapabilselerdi

#8 Selçuk İnan

Çok iyi paslar verdi bence çokta iyi oynadı.Adama her maç 1 adam veriyorlar, bir de çoğu pozisyonda 2 kişi 3 kişi birden basıyor.Selçuk o baskıya rağmen çok az top kaybetmesi sayesinde diğer oyuncular çok daha boş alanda topla buluşabiliyor.

O yuzden CL maclarinda daha rahat olacaktir..

bundan 20 yıl sonra '' Selçuk'un manchester'a attığı golü arıyordum nereye geldim canına yanayım '' :p

adamim ya

ikisinde de -frikikte yani- topu buraka nasil brakti ve sonra golu atinca burak nasil sevindi ama

Selçuk ilk defa çıkacak sanırım devler arenasına üzerine fazla yüklenmeyelim strese girmesin ustamız. çıksın her zaman yaptığını yapsın aslanlar gibi mücadele etsin oynasın ne olursa olsun destek vermeye devam edelim.

yenilsek bile bence ilk lig maçında futbolcularımızı özel çğırıp başta selçuk inan alkışlayalım.

antalyaspor_0-4_galatasaray_9e71a_800.jpg
antalyaspor_0-4_galatasaray_2e49c_800.jpg

Profesör olsam sadece yektaya attığın o pasa 2 ders ayırırdım.

Adam öldürse cinayeti üstüme alırım lan

Selçuk İNAN'ım güzel olan herşeye değersin sen.Bu takımın senin inancına,disiplinliğine ve sahada takımını maestro gibi yönetmene daha çok ihtiyacı var Manchester maçında.İşte artık SENİN ZAMANIN.Sahne senin.Arma altında ter döktüğün her maçta Avrupa'yı kendine hayran bırakacağın zamanın geldi.Hem de futbol hayatının en verimli zamanını yaşadığın dönemde.Haydi Aslan göster kendini çarşamba gecesi...

Burada görmüştüm çok hoşuma gitti. "'Telefonda özel görüşmem var' de stadı boşaltalım reyis" şeklinde harbi çok güzel:)

burakın attığı golden sonra cok sevindi ya. :)..

sanki kendisi attı golü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt