#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Nerde o defansta top alan oyunu kurun, savunma arkasina etkili paslar veren Selcuk. Ilerleyen haftalarda düzelecek ama biraz dinledirilemesi lazim. Yekta filan oynasinda. Selcuk önce kafasini bir toplasin bu gidisat iyi degil.

Nerde o defansta top alan oyunu kurun, savunma arkasina etkili paslar veren Selcuk. Ilerleyen haftalarda düzelecek ama biraz dinledirilemesi lazim. Yekta filan oynasinda. Selcuk önce kafasini bir toplasin bu gidisat iyi degil.

milli takımda dinlenir işte.

toparlasın arada kendini.2. yarı iyidi ama top kaptırdı yedik golü.eskisi gibi özgüvenli değil

Melo'mu defansif ortasaha Selçuk'mu belli değil,bu kadar defansa gömülürse tabii bişey yapamaz,gerçi yapcağını yapıyorda ayak uydurabilen olsa...

takım kötü oda kötü ama olabilir ama yedigimiz golde bariz hatası var. en kısa zamanda düzel selçuk sana ihtiyaç var. takım çöktü gerçi kimse bişey oynamıyor.

takım kötü oda kötü ama olabilir ama yedigimiz golde bariz hatası var. en kısa zamanda düzel selçuk sana ihtiyaç var. takım çöktü gerçi kimse bişey oynamıyor.

Topu taca atsa riske girmeyip çok iyi olurdu orada ama ona,Dany'ye veya Cris'e çok kızmadım bu maçta.O taktiğe çok köpürdüm.Nefret ettim iyice.Maçın havasıyla da değil,zaten nefret ediyordum iyice nefret ettim artık. :mad:

Topu taca atsa riske girmeyip çok iyi olurdu orada ama ona,Dany'ye veya Cris'e çok kızmadım bu maçta.O taktiğe çok köpürdüm.Nefret ettim iyice.Maçın havasıyla da değil,zaten nefret ediyordum iyice nefret ettim artık. :mad:

valla şu 3 maçtır futboldan sogudum ama napalım. insallah düzelicez. ama hocanın konuşmalarını begenmedim. milli maç arası gelmesi güzel oldu.

Ulan frikikle o uzaktan çektiği şuttan biri girse maç kopar Selçuk reyizde moral depolardı ama kalecinin hayvanlığı tuttu.

valla şu 3 maçtır futboldan sogudum ama napalım. insallah düzelicez. ama hocanın konuşmalarını begenmedim. milli maç arası gelmesi güzel oldu.

En az ailecek hücum edip akabinde gol yememiz kadar şok oldum Fatih Hoca'nın açıklamalarına.Benim bildiğim Fatih Terim hırsıyla haşlardı hepsini.Sene başından beri böyle sanki hoca.Sakin ama haddinden fazla sakin bu yıl.

Kotu oynamasinin sebepleri;

% 30 Melo

%30 Buraka pas atma istegi

%30 Hamit'in ortasaha yerine Sadece Eboue'ye yardim etmesi

%10 A.avci

Kotu oynamasinin sebepleri;

% 30 Melo

%30 Buraka pas atma istegi

%30 Hamit'in ortasaha yerine Sadece Eboue'ye yardim etmesi

%10 A.avci

Pas alışverişi yapabileceği adamların azalması. (Engin, Elmander, Necati vs.) Hamit ve Amrabat gibi oyuncularla da yapabilir tabi ama bir uyumsuzluk söz konusu. Ayrıca Melo'nun formsuzluğu sebebiyle savunmadaki yükü de arttı. Melo bu konuda çok rahatlatıyordu geçen sezon Selçuk'u.

selçuk en sevdiğimiz oyuncu ama inanılmaz kötü ne defansif ne ofansif görevlerini yapmıyor ara pas oyunu açma olayları bitti adamda. bence yedek kalmalı birkaç maç iyi gelir ona da

Selçuk gecen sene sadece tipik bir orta saha gibi partneri ileri cıktıktan sonra geride kalır ve hücuma destek verirdi. Bu sene ise Melo'nun izah edilemeyecek formsuzluğundan dolayı hem onun islerini yapıyor hemde hücuma destek veriyor. Yani daha cok iş yaptığından dolayı kaynaklanıyor bu formsuzluğu. Ayrıca söylenene göre 17 günde 5 mac oynamışız ki Selçuk sanırım Muslera ve Eboue ile beraber takımın en fazla oynayanı. Yani bir yerde bu düşüş normal.

Geçen sezonda iyi başlayamamış sonradan takımla birlikte oda çıkışa geçmişti melo formunu düzelttiği an selçukda düzeltir

bana mi öyle geldi yoksa melo ciktiktan sonra eski performansina mi döndü? bir sonraki macta emre colak-selcuk inan merkesde oynasin. deneyelim en azindan, cünkü böyle devam edemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt