#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Reisi kendimden çok severim ama 3 yaşındaki çocuk bile maçları izlese kafasını her kaldırdığında Burağı aradığını görüyor. Bazen doğru, bazen çok yanlış. Gerçi biz TV'den maçı veya adamları daha net gördüğümüz için eleştiriyoruz. Muhtemelen sahada o kadar net gözükmez kaçan adamlar falan.

Melo"nun yüzünden selçuğa çok iş düşüyor.. Koy Meloyu selcugun arkasına koy yanına Emreyi nasıl oynuyor bak gör..

şuanki performansı abdullah avcının eseri,melonun yan etkileridir

melo ne zaman defansın önüne selçuk ileri geçer,abdullah avcıda ne zaman tetikçilikte vazgeçer ozaman selçuk eki selçuk olur

bana mi öyle geldi yoksa melo ciktiktan sonra eski performansina mi döndü? bir sonraki macta emre colak-selcuk inan merkesde oynasin. deneyelim en azindan, cünkü böyle devam edemeyiz.

Melo düzelene kadar gerekli bir durum zaten. Emre de ortada daha iyi oynadı sanki!

Kötü oynamasında Melo ve Hamit'in kötü oyunu + Burak ve Umut'un sırtı dönük oyun oynayamaması çok etkili.O yüzden Selçuk'a fazla yüklenmeye gerek yok.

Uzun zamandır çok formsuz.

yediğimiz golden önce ne yapmış öyle, iyi ki izleyemedim maçı çıldırırdım yoksa

Bonfile denen herif dün hayatinin macini oynadi, bir daha öyle bir kaleci performansi gösteremez. Selcuk'un iki tane net golünü cikardi dün gece.

Takımda Çolak,Umut,Burak ve formsuz Melo gibi pas oyununu durduran bir sürü adam olursa Selçuk boşu boşuna çok eleştiri alır daha.Saydığım adamların gelen herhangi bir topu tekrar takım arkadaşlarına kazandırdığını görmedim.Direk top kaybı

ileri cıkmıyor

dun orta sahayı 3'ledikten sonra cıkmaya basladı 2 tane net gol pozisyonu yarattı. sorun diger oyuncularda + burak ve umut beleste top bekliyo olmaz boyle.

Ben artik futbolcu elestirmekten vazgectim!Takim bir orkestradir!Futbolcular muziseyenler ve her birinin yetenekleri var !

Bunu bir seyreden:D

[video=youtube;d6idPaGqvV8]https://www.youtube.com/watch?v=d6idPaGqvV8&feature=relmfu[/video]

Basinda bir kakafoni var!Sonra orkestrayai yoneten cikiyor ve................muzik baslayiyor!

FUTBOLDA BUKADAR BASIT SEY~!

Antremanlarda tehnik direktor bu muziseynlerden (FUTBOLCULARDAN) SUPER BIR MUZUK CIKARTIYOR!

bALIK BASINDAN KOKAR............!

:sgr: :sgr:

:ayatollah:vv

:ayatollah::ayatollah:

:ayatollah:vvv:ayatollah:

:ayatollah:vvvvv:ayatollah:

:ayatollah::ayatollah:

:ayatollah:

vvvv:ayatollah:

:ayatollah:

vv:ayatollah:

vvvVv:ayatollah:

vvvvvVVv:ayatollah:

vvvvVVv:ayatollah:

:ayatollah:VV:ayatollah:

VVV:ayatollah:

1D.S.

Selçuk'u eleştirene kadar eleştirilmesi gereken onlarca isim var.

#8 Selçuk İnan

Sezon basindan beri ne kisa ne uzun paslari yerini bulmuyor, bunun Melo'yla ne ilgisi var.

Surekli faul almaya calisip kendini yere birakiyor, nitekim sonunda dunku macta golu yedirdi, bunun Melo'yla ne ilgisi var.

Illa Burak'a pas atacak, Burak'i pozisyona sokacak, dun cok musait durumda Umut'a vermedi daha zor pozisyondaki Burak'a verdi. Umut'a verse %90 golluk pozisyon, bunun Melo'yla ne ilgisi var.

Kabul edin artik Selcuk da formsuz.

Kendini skora katkı yapmaya endekslemiş o yüzden çok rahat değil.

Kötü oynamamasının tek sebebi alan darlığı.

Melo -Emre-Hamit açamıyor.

Engin , iyi bir melo ,iyi bir emre ile birlikte Selçuk kral olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt