#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Selcuk Inan hakkinda okuduklarim dogrumu arkadaslar ? Performans düsüsün sebebini aciklamis. Her top geldiginde Burak "Selcuk Selcuuuk diye bagriyor" demis. Bu dogrumu, bu aciklama? Bence yakismadi Selcuk, hakli olsan bile böyle aciklama yapma.

Benim bildiğim kadarıyla Burak'la Selçuk çok yakın arkadaşlar bence yalan haber

‘Çılgın Burak’

Selçuk İnan: “Top ne zaman bana gelse, ‘Selçuk, Selçuk’ diye bağırıyor. O anlarda onu aramaktan aklım karışıyor. Melo’nun bu sezonki form durumu beni de etkiledi.”

FİGEN?CİVAN

09 Ekim 2012 | 02:30

A[SUP]+[/SUP]A[SUP]-[/SUP]

17

G.SARAY’IN geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda şüphesiz en önemli pay ondaydı. Yaptığı asistler, muhteşem frikikleri ve golleriyle sarı-kırmızılıların sahadaki oyununu yönetti Selçuk İnan. Fakat bu sezona geçen yılki formundan çok uzakta başladı milli futbolcu. Selçuk, performansındaki bu dalgalanmayla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

‘DENGEM ŞAŞIYOR’

“MELO’NUN performansı geçen yılkinden uzakta. Melo’nun formsuzluğu, beni de etkiledi. Performansımdaki değişimin özel hayatımla ilgili olduğu söyleniyor ama böyle bir şey yok.

BURAK top ne zaman ayağıma gelse çılgınlar gibi ‘Selçuk, Selçuuuk’ diye bağırıp pas istiyor, Bu durumda ben de deli gibi onu aramaya başlıyorum. O anda dengem şaşıyor. Sahada biri sürekli isminizi bağırsa siz de rahatsız olursunuz.”

Yalan haber,Braga macindan once melo icin formsuz degil diyen adam 1 haftada degisecek degil ya.

Melonun formsuzluğu selçuku etkiliyo selçukun formsuzluğu burakı etkiliyo burakın formsuzluğu...... ah ulan melo

onun bunun formsuzlugu dıye bısey yok gecen yılda boyleydı sezon bası toparlar

577384_10151248258648846_2124863938_n.jpg

Bu adamın kafası rahat olmalı. Başında kalabalık olmamalı.

Bir oyuncunun kötü oynaması öbür oyuncuyu niye etkiliyor, iple bağlılarmı birbirlerine, çok saçma.

varlıgı yeter be,isterse sahada hicbise yapmasın,orta sahanın ortasına otursun,ölürüm reyise:tiphat:

Bir oyuncunun kötü oynaması öbür oyuncuyu niye etkiliyor, iple bağlılarmı birbirlerine, çok saçma.

Tespih gibi düşün futbolda biraz öyle eğer tespihten bir taş düşerse diğerleri de peşinden gider..

Özellikle bizim gibi bireysel anlamda zayıf olan takımlarda bu çok daha önemlii..

Bal gibide etkiler arkadaş en basit örneğini söyleyim melo ileriye top taşıyamıyor artık saçma sapan top kayıpları yapıyor bu aralar hal böyle olunca selçuk istediği topları geriden alamıyor daha fazla geriye gelip top almak zorunda kalıyor özellikle bizim gibi takım oynamaya açlışan takımlarda daha fazla sorun oluşturur galiba futbol oynamadın

Selcuk u oynatmayan futbol aklına sokayım.

Selçuk - Melo kendilerini toparlarsa ligi açık ara şampiyon tamamlarız.. Cl'de gruptan çıkarız :yenieek:

aksini düşünmek bile istemiyorum .. selçuk ve melo etkisiz oynayınca hücumda hiç bir şey yapamıyoruz

Bal gibide etkiler arkadaş en basit örneğini söyleyim melo ileriye top taşıyamıyor artık saçma sapan top kayıpları yapıyor bu aralar hal böyle olunca selçuk istediği topları geriden alamıyor daha fazla geriye gelip top almak zorunda kalıyor özellikle bizim gibi takım oynamaya açlışan takımlarda daha fazla sorun oluşturur galiba futbol oynamadın

Daha fazla geriye gelince kötümü oynamış oluyor çok saçma.

İyi oynaması için illa gol veya asistmi yapması lazım?

Ben Selçuk'un geçen seneye göre kötü oynadığını düşünmüyorum, neden bu kadar eleştirildiğini de anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası..

gençlerbirliği maçında oynayıp oynamıycağı hafta içi belli olcakmış.burağında öyle..cluj maçına saklanabilirler.artık yekta oynar herhalde.

Milli takım çok yıprattı kendisini.

Abdullah Avı'ya ve kendisini eleştiren zihniyetlere nasıl cevap vereceğini çok iyi biliyor.

Yuvanda göster gücünü ASLANIM.

Melo'dan bir cacık olmayınca adam ön libero oynuyor.Melo'nun ne yapmaya çalıştığını çözene kadar bu adama tek bir laf bile etmeyeceğim şahsen.Resmen 10 kişi oynuyoruz.Melo büyük bir düşüşte.

Umarım biraz toparlar kendini ve bizde özlediğimiz,ileriyi daha çok düşünen Selçuk İnan'ı izleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt