#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

ya senin derdin ne selçuk?? tamam anladık iyi başladın milli takımda psikolojin bozuldu ufak sakatlık geçirdin ama kardeşim bir adam bu kadar mı dibe vurur :mad::mad:

ruh gibisin resmen.. derhal toparlan artık. :mad:

#8 Selçuk İnan

selçuk büyük takım psikolojisini kaldıramıyor belli insan biraz sorumluluk alır bu ne böyle yaa... selçuk ağa bu taraftarın illaki seni pohpohlaması mı lazım oynaman için.

Dominant ol biraz.

Al be oğlum penaltıları. Yemişim Melo'yu.

Bizim halimizden en iyi sen anlarsın.

yetenek var zeka var.ama üstüne yük binince altında kalıyor.bugün bir kişi eksik oynadık resmen.hani diyorsunuz ya melo kötü diye selçuk ikötü oynuyor.öyle bir durum yok malesef.selçuk'u defansif anlamda da hiç göremiyoruz malesef.hamit gibi o da moral açısından eksilerde.

kendine gel kaptan

bu mac icin degil, genel olarak

niye penaltıyı atmıyon kaptan digilmisin sen ? gecirsene meloya bitane elinin tersiyle.

sana guveniyoruz maclara cıkarken, hale bak.

igrenc oynuyor yaw dany'le birlikte takimin en kotusuydu bence

Yağmur'lu havalarda oynayamayor. Şeker adam gibi. Üzdün beni reis :(

bu moral bozukluğuyla olmaz selçuk.kendine çeki düzen ver.

selçuk büyük takım psikolojisini kaldıramıyor belli insan biraz sorumluluk alır bu ne böyle yaa... selçuk ağa bu taraftarın illaki seni pohpohlaması mı lazım oynaman için.

Bence Selcuk cok kotu oynuyor ve oynadi ama boyle ters ters konusanlar var ya...uzucu. Ne buyuk takim psikolojisi yahu? Gecen sezon nerde oynadi ya? Adanaspordami? Yapmayin.

Performansi berbat ve hic bir ortasi yerini bulmadi, oyuna katkisi cok az. Maalesef beraberligin nedenlerinden biri. Olabilir, sansizligimiz bizim takim olarak formsuzlugumuz tam SL zamanina denk geldi. Cok uzuldum.

O bandı koluna takmakla kaptan olunmuyor...

Birazcık insiyatif alır insan...

Al topu, ben atıyorum penaltıyı de... Sen bu takımın duran toplarını atan adam değil misin? Böyle bir maçta Melo mu atacaktı penaltıyı???

İlk yarıda kornerleri yerden kullanması da ayrı bir saçmalık... Oyun zekasına hayran kaldığımız bir adamın bunları yapması beni çıldırttı...

o degil de biz neden bugun hic normal korner kullanmadik, hep pas

evet kaptan, soyle

Sorumluluk kocaman bir 0 abi. Napıyorsun ya Ne oluyor sana ?

Selçuk iyice kayıplarda, penaltıyı kendisi kullansa ne olurdu acaba..Pasları isabetsiz, orta atmaktan çekiniyor, ortaları da isabetsiz..

İnanamıyorum tabiki sahanın etkisi Selçuk'un oyununa etki etti ona çok çok ters bir saha ama bu kadar da kötü olabilceğini hiç ama hiç beklemiyodum ya ...

Bugün penaltıyı sen atsaydın belki de 2-1 yenecektik be İnan'ım. :sad007:

Reyiz leşsin kusura bakmada toparlarsın umarım

Kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor.

Mental olarak sorunları olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt