#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Selçuk'suz şu takımı düşünemiyorum.Şekersiz çay gibi olur.

LION KING
asdasd

burak ısrarından vazgeçmesi lazım

Amrabat bomboş ama ısrarla Burak'a atıyor pasları. Yakışmıyor reise.

Eskilere göre daha iyidi, golde moral olmustur.

İşte MAESTRO döndü.Yavaş yavaş ritmini buluyor.Geçen hafta 2 asist bu hafta 1 gol.Sırf ileriye oynama isteği.İşte Selçuk İnan kalitesi.Görmek istediğim bu.Ben orta saha oyuncularını çok severim.Sen iyi oynadıkça ben mutlulukdan havalara uçuyorum.Demek Felipe Melo'nun form düşüklüğü ve koordinasyon bozukluğu senin formunu etkilemiş.2 haftadır bu durum apaçık ortada.Frenlemek yok artık Selçuk.Gaza basıp üstüne koymaya devam.Umarım yolun sonu aydınlık olur inşallah.

Burak ısrarında devam etmeli.Ama daha uygun pozisyonda adam varsa O'na atmalı.

Hep Burak'a, hep Burak'a. Olmuyor kaptan. Kendini endeksleme.

Top Selcuk'dayken Burak öyle bi depar atip, bagriyor ki dikkati dagiliyor reisin.

sürekli buragı arıyor ona top atmaya çalışıyor gibi geldi solda amrabat çok daha iyi pozisyon almıştı atmadı.takım içinde bu tutum huzursuzluk yaratır...

bazı arkadaşlara katılıyorum. bazen çok buraga yönelik oynuyor. ya da direk gole gidelim diye burakta olmasa atmışta olabilir. çaprazlara fazla top atmıyor. tabi bunu hoca çözmeli. biz nedesek boş.

reis iyisin hoşsunda her topu buraka atma be

inşallah sorun cıkarmaz bu takıma

B_198b1f15f47c641249fe0e120a3035de.jpg

cluj maçında çok şey bekliyorum kendisinden.bi kaptan gibi hareket etmesini,sahaya hırsını yansıtmasını mesela.sezon başından beri kendinde değil,zerre kadar hırs yok,takımı ateşleme yok.oyun olarak kötü bi grafik çiziyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt