Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Galatasaray'lı olarak bizim futbolcumuzu sevdiğimden o videoyu paylaştım. Lütfen başka konulara çekmeyin.Tam bu videoyu paylaşmaya gelmiştim
reyisin röportajını dinlerken çok keyif aldım eski anılarından bahsederken özellikle ve bişey dikkatimi çekti,eski dönemden örnek verirken arifin isminide verdi
gstv dahil bütün tv kanalları hakanla arifin maçlardaki görüntülerine kadar silmişken özellikle şu dönemde suat reyisin isim zikretmesi nasıl bir başşağa sahip olduğunu gösteriyo
bülent kaptanında ntvdeki belgeselinde emek ege sormuştu hayal kırıklığınız ne diye,isim vermesede “dost dediğim arkadaşlar” diye hala hakanla ariften bahsedebilmesi bana o dönemki arkadaşlığın gerçekten çok büyük olduğunu birkez daha gösterdi
Ne diyon yavBir Galatasaray'lı olarak bizim futbolcumuzu sevdiğimden o videoyu paylaştım. Lütfen başka konulara çekmeyin.
Aga ben bu videonun içeriğini izlememiştim. Suatin resmini görünce paylaşmak istedim, futbolunu beğendiğim için. Diğer konularla ilgili hiçbir şey bilmediğim için bu konulara girmek istemedim. Kirdiysam kusura bakma.Ne diyon yav
Anlamadın heralde yazıyı
Yok tam tersine ben paylaşacaktım baktım sen paylaşmışsın o sebeple seni alıntıladımAga ben bu videonun içeriğini izlememiştim. Suatin resmini görünce paylaşmak istedim, futbolunu beğendiğim için. Diğer konularla ilgili hiçbir şey bilmediğim için bu konulara girmek istemedim. Kirdiysam kusura bakma.
Umarim basarili olur. Kullanici adimdan da anlasilacagi uzere formamizi giyen en sevdigim oyunculardan bir tanesi kendisidir.Üstad Tuzlaspor’un başına geçmiş hiç haber vermiyorsunuz.