Demek bir haftada 3 kere şampiyon olup tarihe geçeceğim, gönderin hadi 81' i![]()
Abi ayıp olmuyor mu biraz

Örovizyonun adı da Ardavizyon olsun istersen :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek bir haftada 3 kere şampiyon olup tarihe geçeceğim, gönderin hadi 81' i![]()
Nasıl böyle bir intiba edindiniz şaşırdım doğrusuPorsuklardan kelle istiyoruz, en kolay seninkini verirler diye düşündüm![]()
Yine çok yakışıklı olmuşsun. Ama şampiyon olup, şu yahşi porsuğu oraya koymanı temenni ediyorum![]()
Nasıl böyle bir intiba edindiniz şaşırdım doğrusu@Ozan Tokgöz @Ayberk Çetin @Alpay Asma aramıza nifak sokmaya çalışanlar var beyler :asd22:
Kendi lobidaşlarına kelle deyip, her başarısızlıkta kelle alanlardan başka yorum beklenemezdi. Biz kimseye kelle vermeyiz. Hep beraber oturur sağlam bir demlendikten sonra kelle-paça içmeye hep beraber giderizZihniyet farkı işte
![]()
Abi ayıp olmuyor mu biraz
Örovizyonun adı da Ardavizyon olsun istersen :asd22:
Nasıl böyle bir intiba edindiniz şaşırdım doğrusu@Ozan Tokgöz @Ayberk Çetin @Alpay Asma aramıza nifak sokmaya çalışanlar var beyler :asd22:
4 kere üst üste şampiyonluğu verin, sulh içinde çözülsün bu iş![]()
Neyse biz lobiyi kurduğumuzda Arda ağabey Şarap içiyordu. Şimdi rakı içiyor. Biz lobiyi kurduğumuzda Arda ağabey Rock&Metal şarkılara kuru gürültü diyordu şimdi onlarla katılıp şampiyon oluyor. BPL'nin bu yarışmadaki ağırlığını Arda ağabeyin edimleri üzerinden varın siz değerlendirinTaktir kamuoyunun saygılar
![]()
Neyse biz lobiyi kurduğumuzda Arda ağabey Şarap içiyordu. Şimdi rakı içiyor. Biz lobiyi kurduğumuzda Arda ağabey Rock&Metal şarkılara kuru gürültü diyordu şimdi onlarla katılıp şampiyon oluyor. BPL'nin bu yarışmadaki ağırlığını Arda ağabeyin edimleri üzerinden varın siz değerlendirinTaktir kamuoyunun saygılar
![]()
Ben şarap da içerim, rakı da. Rock da dinlerim pop da. Bu tarz şeyleri ayırarak kendi kendimi kutuplaştırmam. @Mehmet Arslaner Bey kardeşim güzel yazmıştı bir önceki konuda ama maalesef onun söylediklerini tam kavrayamamışsınız Ozan Bey. Canınız sağolsun![]()
Ağabey uğraşma çıkmaz gol olduÖperim saygıdeğer ellerinden
![]()
Berhudar ol, el öpenlerin çok olsun, Santa Helena' yı şerefine kaldırıyorum![]()
Bende senin şerefine Barbayani kaldırıyorumŞu forumda uğraşmayı en sevdiğim üç adamdan birisin
![]()