80. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7 puan: Polat Bülbüloğlu - Gel Ey Seher

6 puan: VITAS - ОПЕРА

Şu ikisini ben bayağı beğenmedim ama renkler ve zevkler durumu tabi ki. :D

Eagles ve Scorpions'a bence 6-7 olabilirdi bunlar yerine. :D

Polat Bülbüloğlu gayet iyiydi bence

Bu sefer daha ilk oydan 10 puanını alınca umudumu çok erken kaybettim, görülmemiş şey senin 10 verdiğin şarkının kazanması zira :oley: 8 falan olaydı yine ümit ederdim :D

AC/DC-Highway To Hell 10 puan ile rahat kazandı. :D

Llütfen iftira atmayalım Ozan Abimize. :D

Ozan agabey başta 3 puan verdi gerisi 0:D Deneme müzügü bir halta yaramadi denemem daha:oley:

Bu sefer daha ilk oydan 10 puanını alınca umudumu çok erken kaybettim, görülmemiş şey senin 10 verdiğin şarkının kazanması zira :oley: 8 falan olaydı yine ümit ederdim :D
Ben mevcut laneti bilmiyorken geçen de Ozan'ın benim Megadeth - A Tout Le Monde şarkısına yarışmanın başında verdiği 12 puana deli gibi sevinmiştim ve herhalde bir Megadeth parçası ile şampiyonluğa ulaşacağım diye sevindirik olmuştum. Sonra 14. bitirdim.

7 puan: Polat Bülbüloğlu - Gel Ey Seher

6 puan: VITAS - ОПЕРА

Şu ikisini ben bayağı beğenmedim ama renkler ve zevkler durumu tabi ki. :D

Eagles ve Scorpions'a bence 6-7 olabilirdi bunlar yerine. :D

Düşündüm de keşke sana puan vermeseymişim yav Alpay. :D

Renkler ve zevkler durumuymuş...

O laf ettiğin şarkı pekçok yönüyle Türkçe müziğin zirvelerindendir.. Neyin zevki neyin rengi :DD

Ben mevcut laneti bilmiyorken geçen de Ozan'ın benim Megadeth - A Tout Le Monde şarkısına yarışmanın başında verdiği 12 puana deli gibi sevinmiştim ve herhalde bir Megadeth parçası ile şampiyonluğa ulaşacağım diye sevindirik olmuştum. Sonra 14. bitirdim.

Alın işte adamınız gol diyor :D

Sıralamadan ötürü gözlerim kamaştı. Biri ilk üçü sayabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt