- 26 Eylül 2012
- 122.047
- 72.578
- 5.068
Kendisi GSC nin kanada temsilcisi.herve tum kim la
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi GSC nin kanada temsilcisi.herve tum kim la
Allah tamamına erdirsin,Galatasaray'a bağlı hayırlı evlatlar ve nasipse sol ayağını iyi kullanan topçu evlatlar versinYok kardeşim nasipse ilk adım daha![]()
Hocam Allah hayırlısıyla tamamina erdirsin.Yok kardeşim nasipse ilk adım daha![]()
Allah tamamına erdirsin,Galatasaray'a bağlı hayırlı evlatlar ve nasipse sol ayağını iyi kullanan topçu evlatlar versin![]()
Eyv kardeşim ınşHocam Allah hayırlısıyla tamamina erdirsin.
Ulan diğer konuda yarışma yok yaptırmam diye atıp tutuyordun.
Bakıyorum kayıtlara ilk sen ismini yazmışsın Eurovision'un Hamzası @Tuncay Tum ya da pardon Herve Tum mu desem
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Aga su ismimi duzeltirmisin lutfen ben mesaj duzenliyemiyorum![]()
AhahahhahahahahahhMesajda duzenliyemiyorum duzenliyecektim ama![]()
![]()
Ahahahhahahahahahh
Yok kardeşim nasipse ilk adım daha![]()
Hahaha koskoca Herve Tum'un düştüğü duruma bakSenin yetkin vardir sen duzeltebilirmisin agabey.![]()
Durduk yere sarı üye olmaya niyetim yok kardeşim hiç umutlanmaSenin yetkin vardir sen duzeltebilirmisin agabey.![]()
Durduk yere sarı üye olmaya niyetim yok kardeşim hiç umutlanmaYetkin varsa kendin yap
![]()
İşte ben de tam olarak onu anlatıyordum herve tum kardeşimeDüzenlemeyin sakın Erman bey rütbeniz gitmesin...
Senin yetkin vardir sen duzeltebilirmisin agabey.![]()
İnsanlık ölmedi kardeşim. Ben düzeltirim, tabii Aslan Türkoğlu'nun gadasını alayım dersen.
Adamsin. Durduk yere sarı üye olmaya niyetim yok kardeşim hiç umutlanmaYetkin varsa kendin yap
![]()
Bu işlerde duygusallığa yer yoktur kardeşimVaybe hic degerimiz yokmus yaninda agabey. Bunu herkesten beklerdim ama senden hic beklemezdim.![]()