- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Bu işlerde duygusallığa yer yoktur kardeşim![]()
![]()
Yorumsuz agabey. !!!!!!:asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işlerde duygusallığa yer yoktur kardeşim![]()
![]()
Aslan kardeşim benden daha cengaverdir bu konularda 1-2 gaz ver belki bir şeyler olur :asd22:Yorumsuz agabey. !!!!!!:asd22:
Yarın nişan yapıyorum beyler puanları bombalayın
Eyv başkanAllah tamamına erdirsin kardeşim
Aslan kardeşim benden daha cengaverdir bu konularda 1-2 gaz ver belki bir şeyler olur :asd22:
Niye düzeltsin kardeşim? Kellesini masasında görmek istediği isimlerin başında geliyorsunAslan'da halen duzeltmedi.
Niye düzeltsin kardeşim? Kellesini masasında görmek istediği isimlerin başında geliyorsunDuygularınla oynamış o senin
![]()
@Tuncay Tum belki Herve Tum olarak daha başarılı olursun, olumlu tarafından bakmak lazım![]()
Eger oyle birsey varsa Emrah degil ben alirim onun kellesini![]()
Kardeşim okunman yazman yok mu? Aslan Türkoğlu'nun gadasını alayım yaz, düzelteyim dedim. Yoksa niye düzeltmeyim? Günahım kadar sevmem seni.![]()
Senin yetkin vardi galiba agabey sen degistirebilirmisin lutfen yap bir iyilik kardesine.![]()
Duzelteceksen karsiliksiz duzelteceksin boyle iyilik mi olur birader alla alla.![]()
Evet beyler 18 şarkı geldi.Şarkısını göndermeyenler;
@Cenk Yelkenci @Tuncay Tum @Yasin Yıldırım @Mert GÜLMEZ (şarkı yasaklı) @Tevfik Aksoy @Samet Güven