80. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komodo Ejderler olarak bu sefer isimizi tesadüfe birakmadik kafa kaldirdik düzene uyduk ve en önemlisi

maxresdefault.jpg

MoneyTalks.jpg

Koffer_voll_Geld_135303.jpg

Son düzenleme:
6 puanı hesapladım ve 4 tane 0 çeken var şu an için :D geriye kalanları eve geldiğimde hesaplayacağım.

Puanları yolladım.

Korkunun ecele faydası yok commodore 64 lobisi oyunlarınıza son verecektir.

Beyler gördüğünüz gibi bu sefer komodolar olarak çok iddialıyız. Puanları gönderdim. Umarım en yüksek puan ejderlere gitmiştir.

Puanlarımı yolladım. Bağımsızlar olarak gönderdik.

Puanlarımı göndermiş bulunmaktayım,pusuda bekliyorum.

Bakıyorum bu sefer komodoların şampiyon olacağını anlayan kedi ve porsukların sesi-soluğu çıkmıyor hiç.

başlığı yanlış göndersem de puanları yolladım.

Puanlarımı 15dk içinde yolluyorum

affınıza sığınarak soruyorum. Bu konu hakkında hiç bilgim yok tam olarak napıyoruz burda ?

affınıza sığınarak soruyorum. Bu konu hakkında hiç bilgim yok tam olarak napıyoruz burda ?

Estagurullah şimdi renkdas istediğin bir sarkıyı secip yarısmamıza katılıyorsun ama o sarkı onceden kullanılmamıs olması lagzım ve sarkıyı sectikten sonra yarısmayı yapan mod a gönderiyoruz.
Sonrasında bir playlist cıkıyor 24 sarkılık onu dinliyoruz ve 12 puandan baslayıp 1 puana göre begendiğin sarkıları sıralama yapıp puanını tekrar gönderiyorsun sonra toplu sonuc hep birlikte acıklanıyor en cok puan elbette sampiyon oluyor

2 kişi şu ana kadar yasaklı listesine girmemesi ilginç olan eserler göndermiş onlardan biri 1. olur muhtemelen.

Ben birine puan verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt