- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Önceki yorumlarıma bakabilirsiniz. Gol attığı maçlarda dahi olumsuz şeyler yazdım. O yüzden şimdi daha rahat yazacağım. Tek beğendiğim maçı sonradan girdiği Moskova deplasmaniydi. Onun dışında goller atıp ,sayesinde kazandığımız maçlarda dahi sahanın en kötülerinden biriydi maçın tamamında ki performanslari ile. Kesinlikle henüz Türkiye ligini ve Galatasaray'ı kaldıracak kıvamda değil. Transfer olduğunda konuşan Romen gazeteci tamamen haklıymış. 22-23 yaş ciddi bir yaş arkadaş 17-18 değil ki. Bilemiyorum ben genel yorum olarak beğenmedim morutanı.
Lig farki hocam. Bak o ligin istatistik olarak içinden geçmiş dennis man bile olmadi yani. Romanya ligi bizim ligden cok cok asagi seviyede belli ki. Morutan sanki kosarken arkasindan 5 kişi cekistiriyor. Vucut gitmiyor ve bu cocuk 22 yaşında. Ben burada anlatıldığı gibi acayip bir potansiyel olduğunu düşünmüyorum. İnşallah yanilan ben olurum. Mesela cicaldauya da laf ettim kizdim ama o sahada oynarken bu seviyelerde siritmiyor hatta fark yaratiyor.