- 13 Ekim 2014
- 108.681
- 58.356
- 4.588
Alistik yaw. Nelssona marcaoya gedsona da yapildine cabuk bitirdiniz adami yav , bence daha tam adapte olamadi ama zamanla cok daha iyi olacaktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alistik yaw. Nelssona marcaoya gedsona da yapildine cabuk bitirdiniz adami yav , bence daha tam adapte olamadi ama zamanla cok daha iyi olacaktur
Kerem'in ilk geldiği zaman ki sorunları yaşıyor. Bu adam kamp falanda görmedi. Yavaş yavaş gelişecektir ve asıl patlamayı seneye yapacaktır bu seneki Kerem'in yaptığı gibi.
kolay değil aga ayakları titredi bugun
zamana ihtiyacı var
Ne alakası var nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum. Feghouli bir taraflarını kaldıramıyordu kendisi girdikten sonra pres gücümüz arttı. Zaten sert oyna demiş hoca muhtemelen. Bu maç 0-0 a oynadığımız için ne bekliyorsunuz anlamıyorum Messi gibi herkesi çalımlayıp gol mü atsın ?Katkısını geçtim ayakta zor duruyor. Bu yaşta bu kadar kötü fizik olmaz, kendine bakmadığı çok bariz.
YakisrtiramadimUstada bir Marcao aşısı lazım.
Öyle deme futbol uleması arkadaşlarımız kendisinin çok kötü oynadığını ve hiçbir şekilde kendisinden bir şey olmayacağını düşünüyorlarKaşla göz arasinda asistini yapiyordu.Hic bir zaman harika oynamiyor ama bi hareketi ile maci kazandiracak hamleler yapior.Penalti pozisyonunda topu iyi kapti.
Keremede aynisini yaptilar Gedsonada,Simdi Baris ve Morutan hedef.Su adamlara sabir etmiyorsaniz birakin bu isleri.Yarin obur gun yasla bir yildiz ismi ciksa bize genc lazim derler ama genclerede sabretmesini bilmezler.Su oynadigimiz futbolun aynisini oynayip gruptan cikamasaydik burasi savas alani gibi olacakti.Skor odakli bir taraftar var.Bu takim umut veriyor mu ilerde ne yapar umurlarinda degil.Öyle deme futbol uleması arkadaşlarımız kendisinin çok kötü oynadığını ve hiçbir şekilde kendisinden bir şey olmayacağını düşünüyorlar![]()
Bence Assuncao da çok iyi oyuncu olacak ama bizim ona sabredecek lüksümüz yok çok kolay sildik kendisini.Keremede aynisini yaptilar Gedsonada,Simdi Baris ve Morutan hedef.Su adamlara sabir etmiyorsaniz birakin bu isleri.Yarin obur gun yasla bir yildiz ismi ciksa bize genc lazim derler ama genclerede sabretmesini bilmezler.Su oynadigimiz futbolun aynisini oynayip gruptan cikamasaydik burasi savas alani gibi olacakti.Skor odakli bir taraftar var.Bu takim umut veriyor mu ilerde ne yapar umurlarinda degil.
Valla dün gördük Feghouli 'yi de Babel'i de onların getireceği oyun aklını da tecrübesini de istemiyorum ben. Tamam Morutan kötü olabilir tercih edilmiyor olabilir ama Feghouli ve Babel de çare değilSağ kenarda Morutan-Fegh rotasyonu ile ilerlemek lazım bu oyuncular merkezde kayboluyorlar ama sağ kenarda daha rahatlar. Maçına göre bu ikisinden birini sağ açıkta oyun aklı olarak oynatmak lazım. Tecrübe isteyen maçlarda Fegh böyle görece daha kolay maçlarda Morutan başlamalı. Solda da Kerem-Barış ve Babel rotasyonu olur işte. Gedson gelirse orta saha kurgumuz da çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bence bu denklemde tek eksik noktamız bitirici ve gol yükünü taşıyabilecek bir forvet. 3 forvette bu ışığı vermiyor oraya tartışılmayacak bir forvet koyarsak çok iyi olacak kadromuz bence.
ne yaptıMaci kazandiracak hamleyi yapti şakamasiniz?
Topu kapti.M.o onune atti .Hakem penaltiyi vermedi.Maç kazandiracak bi hamle.ne yaptı