#80 Olimpiu Moruţan

Kesinlikle kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ama biraz fiziğini kuvvetlendirmesi gerekiyor birebirleri iyi diyorduk ama ilk müdahalede topu kaptırıyor genelde yanlış biliyorsam düzeltin ama forvet arkası hiç oynamadı diye biliyorum bence orada oynamalı cicaldau nun yerine kanatta daha sprinter biri olmalı.

Morutan iyi oyuncu sorumlulukta aliyor en azindan öbür Casper gibi saklanmiyor. Hemen bitirmeyin.

bunlar nasıl topçu oluyor arkadaş? sahadan soldan halısahadan adam getirsen fizik olarak daha iyidir bundan. yıllardır profesyonel top oynayıp bu kadar cılız kalan topçuları anlamıyorum

Aslında Torrent hoca durumu tek cümleyle özetledi.

Takım yatmış.

Olmaz arkadaş olmaz, bu adamdan Galatasaray ilk 11 oyuncusu olmaz. Maç boyu deli dana gibi koşacak, 2-3 maçta 1 kez de ince bir hareket yapacak.

Fiziğini geliştirmesi icin özel idman yaptirilmasi lazım, tekniği ne kadar iyi olursa olsun bu fizikle Turkiye liginde basarili olamaz.

Ben hala beğeniyorum Morutanı, daha doğrusu takımdaki diğer adamlara kıyasla o kadar kötü bir performansı olmadığına inanıyorum. Dün herhalde ilk yarıda organize şekilde en az topla buluşturduğumuz adam olabilir Morutan, sürekli oyunu soldan kurduk top dolaştırırken bile sağ ön tarafa hiç götürmedik topu tabii bunu bilinçli bir oyun planı içinde yapıyoruzdur umarım. Top dolaştırırken sağ tarafta ya Alpaslan ya Yedlin topla buluşuyordu ama bu ikili ileri doğru oynadılar mı? emin değilim hani Morutan ı topla buluşturdular mı demiyorum ileri doğru oynama niyetleri var mıydı?

Buna rağmen takımdaki diğer adamlara bakarak Morutan ı daha az kötü gördüm, yaptığı asist Yedlin e aradan attığı pas filan 1-2 ince hareketi vardı en azından mesela Yedlin, Kerem, İsmail, Arda, Alpaslan, Marcao, Cicaldau, PvA, Ömer veya ne bileyim Barış, Emre Kılınç bunların hangisi Morutan dan daha iyiydi dün maçta ? Hepsi birbirinden rezalet durumdaydı bu adamların içinde ben Morutan ı suçlamıyorum işin açıkçası

FSM burnu ile sempatik geliyor bu çocuk üzülünce üzülüyorum kızınca gülümsüyorum 😁

Onyekuruyu cabuk unuttunuz sanirim.

bitiriciliği, hava topu hakimiyeti, pas ve orta kalitesi vasatın üstünde değil, adam eksiltemez, orta açamaz, ters ayaklı kanat olarak savunmayı zor durumda bırakamaz. acik alanda etkili olabilir zaman zaman

Morutan cok yetenekli, bu yetenegi Kasimpasa macinda gösterdi. Tecrubesizlikten dolayi hatalar yapiyor ama her an macin skoru degistirecek yetenege sahip.

Dun attirdi, yedirdi ve yine attiracakti. Yedigimiz golde forum cokmese buraya gelip sitem edecektim ama herseye ragmen cikmamaliydi.
Evet, golu belki Marcao yedirdi ama arkadas, bu kadar cocukca da pas hatalari, topu ayagindan acmalar olmaz yaw.
Man mıdır nedir, o cocugun da Romanya ve Italya videolarinda cok fark var. Romanya'da rakiplerin zayif olduklarini bildiklerinden rahatlar ve topla ilah gibiler ama burada ve Italya'da hep bocalamalar, topa hukmedemeler vs vs
Bu cocuklar fizik olarak guclenmeliler + psikolojik destek de sart.
Tabi videolarda Man, Morutan'a gore cok iyi.

Sezon sonuna kadar kredisi var ondan sonra bakmak gerek

Bu çelimsize milyon eurolar dök,yabanci kontejyanini harca muadili Yunus Akgünü yetersiz bulup yolla

Bunu yapan kim futbol dehası Fatih bey👏👏👏👏👏👏

Seneye yunusu 11 e koyup morutanı montellaya verelim geliştirsin hikmet montella da ise bizde oynadıktan sonra yunusu satar yerine de gelişmiş morutanı koyarız. :money:

Geri
Üst Alt