#80 Olimpiu Moruţan

son 10 günde 3 maçta 90 dk oynamış gibi

Yok arkadaş olmaz bu adamda olmaz.
2. Ligde bile oynamaz.
10 kere deneyecek de bi kez çalım atacak ki onda da kaplumbağa kadar yavaş olduğu için arkadaki adam hemen yetişiyor. Yabancı sınırı harcamaya değmez 2-3 sene anadoluda kiralık olarak gezip köyünün yolunu tutar sonra

Bir de ortada denemek gerek fakat mutsuz oldugu cok net.

İlk 15-20 dk oyundan alınması gerekirdi.Sırf morali bozulmasın,tamamen kaybetmeyelim diye Torent in devre arasına kadar beklediğini düşünüyorum.Zira ikinci yarıyı göremeyeceğini,görmemesi gerektiğini umuyorum.

Onyekuru,Rodriges gibi örnekler ortadayken kaplumbağa hızında kanat bulmak bize yakışır. Hız dışında oyun kurucu kanat desek o da yok. Kocaman bir sıfır.

Haftaya Karagümrük maçındada görmek lazım. Net özgüven sorunu ve futbol bilgisi sorunu var onun harici bilekleri falan iyi

Seneye Montella için adsye kiralık verme fikrim geçerliliğini koruyor

Haftalardır neden kadroya alınmadığının sebebini bugün sahada anlattı

Ya bıktım onu kazanalım şu oyuncuyu kaybetmeyelim diye diye geldiğimiz duruma bak.İstemiyorum Morutan'a sabretmek.Mis gibi Yunus geliyor.E yedek sağ kanata da kontenjan harcayacak halimiz yok.Güle güle sezon sonu.

Bence sağ kanat değil 10 oynamalıydı 10 da oynayan oyuncu da kanat en azından değişebilirlerdi

Dediğim gibi bu çocuğu kazanmak istiyorsak düzenli oynatılmalı. En kötü olduğunda bile gol pozisyonun içinde oluyor.
Kerem ile birlikte kaleye gidebilen tek futbolcumuz. Feghouli’de var ama o bitmiş artık.

Geri
Üst Alt