Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
hagi kadar iyi olsa yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hagi kadar iyi olsa yeter.
Tekmeyi basalım biz de.Okan hoca bu çingeneye tekmeyi basar. Max gideceği takım Kayserispor filan olur
Kime tekmeyi basıyon yine?Tekmeyi basalım biz de.
tam 10 değil ama sağ içte yunusla iyi işler çıkabilir . hani Halil'i forvet arkası diyrouz ya belki tutar orda gelişir diye .Okan başaksehirde çift 10 kullanıyordu bazen aleksic irfan gibi o şekilde oynatabilir.
Bence tam 10 renktaş ama biz onu hiç orada oynarken görmedik ya kanatta oynadı yada 8 olarak 2-3 maç zaten çokta maç oynamadı genel olarak.tam 10 değil ama sağ içte yunusla iyi işler çıkabilir . hani Halil'i forvet arkası diyrouz ya belki tutar orda gelişir diye .
aynısını Morutan için düşünüyorum.
görmediğimiz için tam diyemiyorum ya iişte :/ yoksa maç konularında baya bir kişiydik burda o bölgede izlemek isteyenBence tam 10 renktaş ama biz onu hiç orada oynarken görmedik ya kanatta oynadı yada 8 olarak 2-3 maç zaten çokta maç oynamadı genel olarak.
Bizde 10 bile yok 10u birak 5 bile yok Taylan Berkani toplasan 2.5 bile etmezOkan başaksehirde çift 10 kullanıyordu bazen aleksic irfan gibi o şekilde oynatabilir.
Morutan 10 olarak kullanılabilir taylan berkana gerek yok oraya adam arıyoruz zatenBizde 10 bile yok 10u birak 5 bile yok Taylan Berkani toplasan 2.5 bile etmez

keremden ve yunusdan yetenekli oldugunu dusunuyorum iyi islenirseşans verilirse neden olmasın