#80 Olimpiu Moruţan

Onyekuru da kiralık. Kur böyle giderse tutsa bile alamazlar onu da.

kalmasını isterdim ama illa gidecekse rıza'nın yanına gitmesi iyi bi seçenek. belki sivas'taki emre kılınç kadarını geri yollar bize

Bunu Sivas'a kiralamak saçmalık ya Alanya, Adana vs olmalıydı kaldı ki elimizde kaç tane kanat var da kiralıyoruz zaten o da ayrı bir konu başlığı

Anadolu takımına gitse çok iyi bir performans beklemiyorum yinede inşallah kendine gelir de seneye gelir

Bunu Sivas'a kiralamak saçmalık ya Alanya, Adana vs olmalıydı kaldı ki elimizde kaç tane kanat var da kiralıyoruz zaten o da ayrı bir konu başlığı
Ben de bu yorumlari anlamiyorum abi kiralayacagimiz takimi biz secmiyoruz ki takimlar talip oluyor. ADS ve Alanya da bekliyordu ki GS bize Morutsan'i kiralasin

Ben de bu yorumlari anlamiyorum abi kiralayacagimiz takimi biz secmiyoruz ki takimlar talip oluyor. ADS ve Alanya da bekliyordu ki GS bize Morutsan'i kiralasin
Kiralayacağın takımı seçmiyorsun da kime kiralayabileceğini seçebiliyorsun ya hani Sivas isteyince ohhh alllahım kiralık istiyor sonunda biri diye üstüne atlamak zorunda mıyız yoo beklesek illa daha uygun alternatifler doğar illa kiralamak istiyorsak.

Kiralayacağın takımı seçmiyorsun da kime kiralayabileceğini seçebiliyorsun ya hani Sivas isteyince ohhh alllahım kiralık istiyor sonunda biri diye üstüne atlamak zorunda mıyız yoo beklesek illa daha uygun alternatifler doğar illa kiralamak istiyorsak.
Gercekci olmak gerekirse Sivas'ta bile oynayacagi muamma olan adam ADS ve Alanya'da oynamaz bunu diyorum yani

Gercekci olmak gerekirse Sivas'ta bile oynayacagi muamma olan adam ADS ve Alanya'da oynamaz bunu diyorum yani
Abartmaya gerek yok Emrah Başşan bile hala süper lig seviyesinde kanat oynuyorsa Morutan'da oynar bu takımlarda kaldı ki o takımların kanat alternatiflerinin kaçı Mouratın'ın önünde neyse olan olmuş da saçma iş

Toparlanması için kiralık verilmesi uygundur.

Bizim kadroda zor iş toparlanıp gelişmesi.

Abartmaya gerek yok Emrah Başşan bile hala süper lig seviyesinde kanat oynuyorsa Morutan'da oynar bu takımlarda kaldı ki o takımların kanat alternatiflerinin kaçı Mouratın'ın önünde neyse olan olmuş da saçma iş
Emrah Bassan bile dedigin adam cok etkili oynuyor. Ayrica Kayseri'de oynuyor. Kayseri de o seviyede degil.

Ya bak sezonun bu vaktinde kiralamak icin bastiran ugrasan takim bu adami takimin parcasi olarak dusunuyordur bu isler konusulmustur bir yere gidip 20 kere yedekten girerse kimseye faydasi yok ki bu isin. Niye oraya buraya kiralanmadi demek sacma yani o seviye takimlarin isteyecegi kadar iyi bir oyuncu degil bu kadar basit cevabi da. Sivas da Anadolu'daki ilk seviye takimlardan sonra (ADS, Konya, Alanya vs.) gidebilecegi en iyi takim hem bir istikrar var hem boyle celimsiz kanat oyuncularini seven bir hocalari var hem de Avrupa'da yer alacaklar daha ne olsun.

Yoksa sikeci serefsiz dusman bir camia diye gitmesin dersen anlarim katilirim.

Bu ne morutan nefretiymiş. Terim sağolsun oyuncularda motivasyonmu bıraktı. 1 2 kişi dışında takımda kıpırdayan yoktu. Lazio maçında o şut gireydi burda herkes tapıyordu şuanda. İnşallah herkese lafını yedirecek Akbaba gibi

Geri
Üst Alt