- 1 Ağustos 2009
- 46.483
- 48.744
- 4.708
5.5 milyon iyi para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem mertensi yedekler hem kanat rotasyonuna girer. mertensten birşeyler kaparsa diğer sezon 10 numarayı alır.500 kere yazdim yine yazacagim bu cocuk gecen sene bile zaman zaman iyiydi 3-4 tane maci tek basina aldi.
Opsiyonu kullanmazlarsa takimda kalmali
bizde oynuyamazPazarlığa gerek yok, 5,5 veremiyorlarsa geri dönsün.
İlk 11'de yabancı serbest kalırsa seneye değerlendirilebilir kadroda. Yoksa yine bu fiyatlara her türlü elden çıkarılır..
bizde kalamaz dostum anadolu kuluplerınde böyle yüzlerce adam varYetenekli olduğu bariz zaten. Umarım kalır ama zor
bizde kalamaz dostum anadolu kuluplerınde böyle yüzlerce adam var
bakasetas karsılıgı verilmelidir trabzona
Gecen seneki calkantili durumu ve sezonun 2.yarisinda takima hoca diye gelen ve 46 yasindaki babeli prensi yapan it oglu iti de unutmamak gerek. Cocuk sans bulamadi dogru duzgungüncel teknik ekip ve oyuncu grubunun tesisatından geçerken görmeyi isterdim doğrusu. geçen seneyi yunus gelip bizi ihya edecek diye geçirdik fakat mortandan daha iyi mi desek biraz düşündükten sonra pek değil cvbını alırız.
bakasetas karsılıgı verilmelidir trabzona
morutan laz burna bak vatandaşlarını isterler heraldeHamsiler o kadar akılsız mı yav.