Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.878
- 11.079
- 2.338
Klas klas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoruldu. Kerem'in arkayı kapatmak için sağa sola koştu deli gibiBu arkadaşın oyundan çıkması komedidir
Süper yorum. Nedense Cicaldau'yu ilk maçtan yerin dibine sokanlar, youtube dan bakıp Morutan'ı beğenemeyenler nedense konularda yoklar.Adam sahneye çıkınca tinerci itler kuyruğunu kıstırıp forumu terk etti.
Klavyelerinde copy paste hazır beklettikleri “Texeira’nın tırnağı olamaz” postu götlerinde patladı
•quod erat demonstrandum•
Kanatta mı daha ideal olur yoksa merkezde mi bilemedim.
Kanada attı zaten kendisini geneldeçiko ve bu aynı anda ortasahada olmaz. savunma olarak çok zayıf kalırıyoruz. sağ kanatta denemek lazım.
Ben gedson yüzünden girecegimcok bekledik ulan
transfer olmayacak diye depresyona girdim bir ara
Kendi çıkmak istemesiyle cikartmayacaksin. 2.yari golü yiyene kadar topu ileri goturemedik ya. yormayacan ozamanyoruldu. Kerem'in arkayı kapatmak için sağa sola koştu deli gibi
Kanada attı zaten kendisini genelde
golden sonra da götüremezdik de k.paşa 2-2'yi korumak için geri çekildi.Kendi çıkmak istemesiyle cikartmayacaksin. 2.yari golü yiyene kadar topu ileri goturemedik ya. yormayacan ozaman