Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.543
- 109.354
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu postları genelde ben yazardım, siz dalga geçerdiniz reisKasımpaşa seviyesinde iş yapacak 1 adam
Ekibimiz yerlerde motzibu postları genelde ben yazardım, siz dalga geçerdiniz reis
ne oldu böyle
yedline isyan etti bir ara ne top almaya çıkıyor herif ne boş alana hareketleniyor. kanat performansını boey geldikten sonra değerlendirelimIkinci yarinin ilk 15 dakikasinda ortada baya iyiydi ne zaman ogulcan cikti o oraya gecti gene etkisiz kaldi.Su adam 10 numarada cok is yapacak bizde ama surekli kanat oynatmaya calisiyoruz
sizin takım nasıl lan? bizden leştir inş.Kasımpaşa seviyesinde iş yapacak 1 adam
Puanlar pay edilirsizin takım nasıl lan? bizden leştir inş.
Oofff Sergen adam bi kere oynamadı sadece. Geldiği gibi kadroya girdi ne anlatıyon yine yaNeden aldik dogru ve verimli kullanmayacaksak,surekli oynatmayacaksak
45 dk oynuyor sadece ligde,2 kez ihtiyac varken oyundan alindi.maclar elden gittiOofff Sergen adam bi kere oynamadı sadece. Geldiği gibi kadroya girdi ne anlatıyon yine ya