#80 Olimpiu Moruţan

Esktra çalışma yapmadığı o kadar belli ki uzun paslara çok net çalışması lazım her topu direk pozisyon olabilecek şekilde kullanmamayi öğrenmeli çünkü her top arapas olarak kullanılmaz bu şekilde çok atak öldürüyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

40 fırın ekmek yemesi çok çalışması gerekir. İyi futbolcu ama yerin de saymamalı.

Biraz basit oynamayı da öğrenmeli. Her pasın asist olamayacağını öğrenmeli bazen basit oynayarak takımının pozisyon almasıyla katkısı daha yüksek olur aslında bunu da bizim takımda en iyi yapan vatandaşı Cicaldau bence Cica, Morutan'a bu konuda destek verebilir. Hagi gibi bir tecrübeli liderimiz olsa bu konuda Morutan'a çok yardımcı olurdu ama işte bizim sözde tecrübeliler tecrübesizlerden daha çok basit hata yapıyor.

bahsettigim sey buydu. zamanla daha basit oynamayi ogrenecek. israrla sure vermeye devam etmek lazim

Sorun basit oynamamak degil aslinda, pas siddetini hic ayarlayamiyor, çünkü pas attigi yerlerde adam olmuyor genelde. Bir de ben os oynasın diyordum ama genis alanda zorlaniyor.

FDDHkflXoAkm_lR

FDDHkfmXsAE-N5q

Yaw o köşede topla her bulustugunda tehlike yaratti. Fatih Terim mutlaka calismali. Topla 2 defa degil en az 5 - 6 defa orada bulusmali. Istisnasiz her atagi tehlike yaratti.

Boey donene kadar zor. Yedlin hic çıkmadığı icin morutan birebir kalamiyor. Boey de ne zaman döner, dönerse nasıl döner o da soru isareti. Ama sakatligi sorunsa, yedlini postalayip bir tane hucumcu sag bek almak lazim

Ne yalan söyleyim Morutan 'ı şimdi oyun içinde niye bu kadar etkili değil diye eleştirmeye utanıyorum, bu kadar özel yeteneği olup bir de oyun içinde etkili saha görüşü tam olanı zaten R.Mahrez olup bonservis rekorlarıyla gidiyor EPL 'nin zirvesine

Fatih Terim 'in de dediği gibi daha genç ve tecrübesiz oynadıkça gelişir ama şu haliyle bile maçın kilidini açabilecek en önemli adam Morutan

Maç içinde olmasada kotu olsada bu şekilde gol atması çok önemli. Çocuk bariz hata yaptıkça kendini strese sokuyor, etliye sütlüye karışmıyor. Teknik ekip bu konuda yardımcı olmalı. Maç içindeki bu stresi yenerse tecavüze başlar yakinda

Geri
Üst Alt