#80 Olimpiu Moruţan

Ortasaha da oynamamali. Kaleden uzaklasmamali. Bugün bir pozisyonda solda 2 kisiyi gecti sonra ortasi kalecide kaldi. Bu cocuga her mac os oynatarak hamallik yaptirmamaliyiz.

Morutan'ım ne yaparsan yap ne kadar jeneriklik gol atarsan yap malesef sen bir evlat değilsin.. Bundan ötürü ya Rize'de olduğu gibi durduk yere rotasyon ayağına 90 dakika kesik yersin yada gol atsan bile sonradan çıkmaya mahkumsun her maç..

İnşallah Muhammed'in yaptığı diğerlerine yol olmaz.. Artık bu çocuk kendini gösterdi Avrupa'nın radarına girdi ve direk kaçacak bu hocanın elinden..

Özellikle rakibin orta sahasında Beka-Beka ve Maradishvili çok sert ve defansif karakterli adamlar, böyle maçlarda Cicaldau ve Morutan ikilisinin fizik olarak mücadele olarak böyle adamlara üstünlük kurması çok zor

Mesela Halil sahte 9 gibi oynarken, Kerem ve Morutan sağlı sollu oynasa orta alanda Cicaldau 'nun yanında Gedson gibi bir adam olsa oyunu çift yönüyle oynasa rakiplerin orta sahasıyla çok daha rahat başa çıkabilirdik

Top kapmalari çok iyi. Dikkat eden var mı aranızda ? Her maç en az 1-2 tane tehlikeli yerlerde takımı hücuma çıkaracak toplar kapıyor. Buda ayrı bir yetenek. Oyun zekası iyi olduğunu gösterir. Ayağını bir sokuyor araya hop topu aldı.
Bir pozisyonda 3 moskova oyuncusunun arasında Morutan topu kaptı, çalım attı top kaybetti geri geldi kaptı filan Morutan tek başına boğuşuyor diğer arkadaşları da izliyor hani 1 adam bile yardıma gitse topu alıp devam ederiz

Hiç utanma arlanma yok bazılarında hala neden çıktı diye TD ye sallıyor. Her sene bi oyuncu için evlat değilsin muhabbeti daha sonra komple oynatınca evlat olur çıkarmıyor diye evlatçı yaparlar . Ya kardeşim bırakın şu düşmanlığı arkadaş bırakın be takım güzel oynamaya çalışıyor birşeyler düzeliyor hay sizin kişilere takılmanıza be. Morutan tabii ki çıkacak yoruldu adam heryere koştu aslan ne yapsın çıkarmayıp Allah Allah ya. Yemin ederim maçları TD eleştirmek için maç izliyorsunuz

1) Morutan istisnasız olarak her maç çıkartılıyor mu ?.. EVET..

2) Gol attığında da asist yaptığında yani üretken olduğunda bile çıkarıyor mu ? EVET..

Kötü oynadığında hoca çıkarmasa bu sefer niye çıkarmadın diye hocaya sararsınız diyenler her maç üretken olduğunda bile adamın kesik yemesine aldırış etmiyor çünkü adamın geçmiş yorumlarına bak Morutan'ı yetersiz buluyor :asd::asd: Babel'in girmesini normal görüyor bu arkadaş..

Bir adamı yukarıdakilere rağmen her maç çıkarıyorsan ve aldığın adam Babel ise ki yaptığı gol + asist ortadaysa Polyanacılık yapmayacaksın.. Eyyamcılık yapmayacaksın..

2) Peki bu adam en yetenekli en çok üretken orta saha oyuncumuz mu.. EVET

3) Yaşı kaç ?.. 22

Arkadaş bu adam neden HER MAÇ çıkıyor diye teknik direktörü sorgulayacaksın.. Madem bu adam çoğu maça damga vuruyor neden HER MAÇ bu adam çıkar istisnasız ?

Adamın beyninin takıldığı nokta şu ki bazıları hocayı kötülemek için bahane arıyor , nefretlerinden gözü kör olmuş tezine takılmış çıkamıyor.. Bundan başkasını beyni kabul etmiyor..

Bizim hocaya takmamızın nedeni hocanın kulübün en yetenekli adamlarına takması ve bunun sonunda olacaklar ama adam bunu algılayamıyor..

11 maçta 1 gol adam neden istisnasız her maç forma giyer sorusunu soramaz bu arkadaş.. Peki başka özelliği var oyunu iyi yönlendiriyor deseler ben şu soruyu sorarım.. Kaç asist yapmış ? O da 1.. Sonra diyor ki evlatçılığa kafayı takmış.. :asd:

Son düzenleme:
Dun topsuz oyunda en iyi oyuncarimizdan biriyle o boyla o fizikle baya top caliyor adam hucum bakimindan iyi degildi ama gene 2 kisiyi calimlayip iceri cevirdigi top gol olsaydi gene biseyler yapabilirdi.Yetenekli ve caliskan bir oyuncu ben kendisini cok sevmeye basladim.

Adamı paso defans yaparken görüyorum. Defansif oynadı hep.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç utanma arlanma yok bazılarında hala neden çıktı diye TD ye sallıyor. Her sene bi oyuncu için evlat değilsin muhabbeti daha sonra komple oynatınca evlat olur çıkarmıyor diye evlatçı yaparlar . Ya kardeşim bırakın şu düşmanlığı arkadaş bırakın be takım güzel oynamaya çalışıyor birşeyler düzeliyor hay sizin kişilere takılmanıza be. Morutan tabii ki çıkacak yoruldu adam heryere koştu aslan ne yapsın çıkarmayıp Allah Allah ya. Yemin ederim maçları TD eleştirmek için maç izliyorsunuz
Aga bende hocayi bos elestirenlere kiziyorum haklisinda .hadi bu macta yoruldu diger macta oyunda biri cikacak olsa once Morutani aliyor Morutan geldiginden beri ac bak hep aynisini yapiyor.Gecen sene M.oyada oyle yapti.Bi ara Emre K ya yapiyordu.Hoca bi yere yaziyor bi kisiyi direk ilk onu aliyor.Ilk olmasada 2.veya 3.benim dikkatimi cekti.Hocanin boyle sacma bir huyu var.

genelde morutan tarzı adamlar cok mücadeleye girmezler ama bu herif müthiş. asla bırakmıyor mücadeleyi

bu kadar yetenekli topçuyu eşşek gibi koşturmak her babayiğidin harcı değil.

ayrıca bu duruma karşıyım. tamam defansta adamını felan kovalasın ama sen en klas oyuncuna maç boyu hamallık yaptırırsan, ekstra işleri yapmaya dermanı kalmaz.

madem amele arıyorsun, çek ömeri ortaya öne morutanı koy. en sonunda çocuğu köreltecekler.

aynı durum cicaldau içinde geçerli. daha önde kalabilse fark yaratabilir. iki oyuncuyu da köreltmeyiz umarım.

Aga bende hocayi bos elestirenlere kiziyorum haklisinda .hadi bu macta yoruldu diger macta oyunda biri cikacak olsa once Morutani aliyor Morutan geldiginden beri ac bak hep aynisini yapiyor.Gecen sene M.oyada oyle yapti.Bi ara Emre K ya yapiyordu.Hoca bi yere yaziyor bi kisiyi direk ilk onu aliyor.Ilk olmasada 2.veya 3.benim dikkatimi cekti.Hocanin boyle sacma bir huyu var.
Biladerim alır almaz kötü oynarken alır ıyi oynarken alır bu takımın TD si bu adam. Taktik değiştiriyordur kondisyonu yetmiyordur vs vs adamın kafasındakini bilemeyiz . Ligin başında Babeli alıyor diye kızıyorlardı bugün de yorumlara bak genç çocuğu aldı Babeli alsaydı gol yemezdik diyorlar bi tutarsızlık var diz boyu yani.

Geri
Üst Alt