Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir pozisyonda 3 moskova oyuncusunun arasında Morutan topu kaptı, çalım attı top kaybetti geri geldi kaptı filan Morutan tek başına boğuşuyor diğer arkadaşları da izliyor hani 1 adam bile yardıma gitse topu alıp devam ederizTop kapmalari çok iyi. Dikkat eden var mı aranızda ? Her maç en az 1-2 tane tehlikeli yerlerde takımı hücuma çıkaracak toplar kapıyor. Buda ayrı bir yetenek. Oyun zekası iyi olduğunu gösterir. Ayağını bir sokuyor araya hop topu aldı.
Kufur etmedim kotu biseyde yazmadim gecende birine farkli takimlisin yazdim diye ceza yedgim aklima geldi bende sildim hemenSakin ol şampiyon![]()

Babel'in girmesini normal görüyor bu arkadaş..
Aga bende hocayi bos elestirenlere kiziyorum haklisinda .hadi bu macta yoruldu diger macta oyunda biri cikacak olsa once Morutani aliyor Morutan geldiginden beri ac bak hep aynisini yapiyor.Gecen sene M.oyada oyle yapti.Bi ara Emre K ya yapiyordu.Hoca bi yere yaziyor bi kisiyi direk ilk onu aliyor.Ilk olmasada 2.veya 3.benim dikkatimi cekti.Hocanin boyle sacma bir huyu var.Hiç utanma arlanma yok bazılarında hala neden çıktı diye TD ye sallıyor. Her sene bi oyuncu için evlat değilsin muhabbeti daha sonra komple oynatınca evlat olur çıkarmıyor diye evlatçı yaparlar . Ya kardeşim bırakın şu düşmanlığı arkadaş bırakın be takım güzel oynamaya çalışıyor birşeyler düzeliyor hay sizin kişilere takılmanıza be. Morutan tabii ki çıkacak yoruldu adam heryere koştu aslan ne yapsın çıkarmayıp Allah Allah ya. Yemin ederim maçları TD eleştirmek için maç izliyorsunuz
Biladerim alır almaz kötü oynarken alır ıyi oynarken alır bu takımın TD si bu adam. Taktik değiştiriyordur kondisyonu yetmiyordur vs vs adamın kafasındakini bilemeyiz . Ligin başında Babeli alıyor diye kızıyorlardı bugün de yorumlara bak genç çocuğu aldı Babeli alsaydı gol yemezdik diyorlar bi tutarsızlık var diz boyu yani.Aga bende hocayi bos elestirenlere kiziyorum haklisinda .hadi bu macta yoruldu diger macta oyunda biri cikacak olsa once Morutani aliyor Morutan geldiginden beri ac bak hep aynisini yapiyor.Gecen sene M.oyada oyle yapti.Bi ara Emre K ya yapiyordu.Hoca bi yere yaziyor bi kisiyi direk ilk onu aliyor.Ilk olmasada 2.veya 3.benim dikkatimi cekti.Hocanin boyle sacma bir huyu var.